Bastiljen/Svenska

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SvenskaIcon-Sweden.png


Dead citizen.png
Dead citizen

Bastiljen

27 Message  · Wiki

Citizen164852.jpg
Society
Nationality Flag-Sweden.jpg eRepublikan
Date of birth 23 March 2008 - Day 124
Date of death End of 2017 (est)
Residence Visby, Gotland
Sex Male
Politics
Congress member of Sweden
Military
Rank Icon Field Marshal.jpg V1 Field Marshal
Aircraft rank Senior airman 3.png Senior Airman***

Bastiljen was born 23.03.2008 - Day 124 of the New World in Sweden.

Proletärförfattaren

Uppväxten för den unge Bastiljen var hård, han jobbade som kolarbetare i Värmland och spenderade resterande tid åt att skriva dikter. Efter den hårt kritiserade debuten vid 17 års ålder visade sig Bastiljen sig onådig till högerkrafter, det kan man läsa i boken "när hängslena blivit för små". På senare tid har han valt en mer mjukare hållning rotad i en mer cynisk berättarteknik. "Ensam är stark" är en av dessa böcker där Bastiljen väljer berätta om ett liv där alienationen står i fokus. Efter ett ökat alkohol intag har han instinktivt grävt ner sig i en cynism. Allt kan man läsa i hans bok "Det förundras"

Hotellnatten

Efter en sen natt efter ett patimöte valde Bastiljen att sova över på ett närliggande hotell. Det han inte visste var att det hade vädrats dåligt efter en sanering av vägglös. Efter natten fick Bastiljen svåra andningsproblem men överlevde.

Politiska resa

Bastiljen började sin politiska resa i Partiet MKF (Marxist kommunistisk front) tidigt i betan. Bastiljen säger att det var mycket av Mombassas retorik och inlevelse som gjorde att han tilltalades senare att åka till Sydafrika för att ta kontrollen över det relativt efterblivna landet som det fortfarande var. När det hade misslyckats började man planera en ny plan. Den här gången var det ett kommunistiskt parti i USA som gällde. Efter en tid visade sig även det vara inaktivt då Mombassa försvann hastigt. Efter en tid i bland annat Indonesien bestämde sig Bastiljen för att åka tillbaka till Sverige och delta i Msap som nu hette "folket" Efter en utbrytning av partiet valde bastiljen att gå med detta parti som heter Folkhemsdemokraterna där han fotfarande är aktiv och bland annat har haft ansvar för valberedningen.

Achievements

Icon achievement Hard Worker on.gif 6x Hard Worker
Icon achievement Congress Member on.gif 4x Congress Member
Icon achievement Battle Hero on.gif 1x Battle Hero
Icon achievement Super Soldier on.gif 11x Super Soldier
Icon achievement True Patriot on.gif 2x True Patriot