Dictatorship/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
فارسیIcon-Iran2.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
 Dictatura apare în mod natural din democrație și cea mai agravată formă de tiranie și sclavie din cea mai extremă libertate 
(Plato, 480 BCE)
Dictatorship.png

Lovitură de stat militară - faza de pregătire

Comandantul unei unități militare poate încerca o lovitură de stat militară în țara în care se află unitatea militară. Trebuie îndeplinite următoarele cerințe pentru a începe lovitura de stat:

 1. Unitatea militară trebuie să aibă cel puțin 60 de zile vechime
 2. Comandantul trebuie să aibă un nivelul minim de experiență 25
 3. Comandantul trebuie să fi fost membru în unitatea militară mai mult de 14 zile
 4. 1.000.000 sau mai mult monedă în contul unității militare (costul de pornire)
 5. Țara a rămas cu cel puțin o regiune
 6. Actuala capitală nu este atacată
 7. Țara nu are un dictator în functie
 8. Nu a reusit o revoluție în ultimele 10 zile

Dacă sunt îndeplinite toate condițiile, 1.000.000 de monede se scad din contul unității militare și începe o „perioadă de susținere”. Durează 3 ore și permite altor unități militare din această țară să sprijine lovitura de stat militară. Decizia de susținere revine comandanților. Acțiunea de susținere este gratuită. Dacă o unitate militară nu sprijină lovitura de stat, aceasta va lupta automat pentru guvernul actual și democrație.

Notă: Dacă lovitura de stat nu are succes, trebuie să treacă 24 de ore înainte de a putea face o altă încercare în țara respectivă.

Lovitură de stat militară - campania

Partea loviturii de stat pe câmpul de luptă este marcată cu săbii roșii.

După perioada de sprijin de 3 ore, se începe o campanie de lovitură de stat militară în capitala țării. Vor fi două părți:

 • Partea de atac: susținătorii loviturii de stat militare (toți membrii unităților militare care au sprijinit lovitura de stat în perioada de sprijin de 3 ore)
 • Partea de apărare: susținători ai guvernului actual și ai democrației (civili cu cetățenia țării și membri ai unităților militare care nu au susținut lovitura de stat în perioada de sprijin de 3 ore)

Pentru a lupta în campania loviturii de stat militare, jucătorii trebuie să fie localizați în capitala țării și să facă parte din una dintre părțile menționate mai sus. Modificările locației, cetățeniei sau a unității militare a jucătorilor se pot face în timpul campaniei loviturii de stat militare. Cu alte cuvinte, jucătorii sunt liberi să plece și să se alăture unităților militare așa cum își doresc sau chiar să își schimbe cetățenia pentru a lupta pentru partea pe care o doresc.

Campaniile loviturilor de stat militare funcționează ca campaniile normale: 94 de puncte sunt necesare pentru a câștiga. Singura diferență majoră este că, așa cum am menționat mai sus, nu toată lumea poate lupta în campanie.

În funcție de rezultat, fie dictatorul preia puterea sau nimic nu se schimbă cu adevărat. Dacă lovitura de stat eșuează, președintele și Congresul își continuă sarcinile în mod normal. Dacă, totuși, lovitura de stat militară are succes, lucrurile se pot schimba semnificativ.

Viața sub dictatură

Pagina principală: Dictator

Dictatorii au practic toată puterea din țară. Aceștia pot trece singuri orice lege, cu excepția legii pentru schimbarea mesajului pentru cetățenii noi și a unei legi pentru destituirea președintelui.

În timp ce președintele și membrii congresului nu își pierd oficial funcțiile, ei sunt neputincioși atâta timp cât dictatorul conduce țara. Membrii congresului și președintele nu pot propune sau vota nicio lege sau să aprobe cererile de cetățenie. De asemenea, președintele pierde tot controlul în războaie, campanii etc. Pe scurt, rolurile și pozițiile lor sunt pur cosmetice.

Noi alegeri se organizează normal, dar nu se acordă aur pentru membrii congresului sau președinții aleși.

Acordarea cetățeniei

Un dictator poate acorda un număr suplimentar de 50% din cetățeniile care la care are dreptul țara în cursul mandatului curent al Congresului. Suma este garantată chiar dacă membrii Congresului au acordat anterior o parte sau toate. Cetățenia acordata trece din nou după alegerile Congresului.

De exemplu, Congresul Bulgariei ar putea avea dreptul să dea 50 de cetățeni. Pe 10 au dat deja 40. Un dictator își asumă funcția pe 11 și are acces la 25 acordari de cetățenie, ceea ce reprezintă 50% din numărul inițial. Dacă Dictatorul este răsturnat după ce acorda 23 cetățenii, Congresul poate da în continuare 10. Dacă un nou dictator ar prelua funcția pe parcursul aceluiași congres, el ar putea acorda doar 2 cetățeni, așa cum a acordat anterior Dictatorul, 23 din 25 rezervată dictatorilor.

Dictatorul poate acorda cetățenii chiar dacă țara nu are congres, dacă au rămas cetățenii din mandatul anterior.[1][2] Pentru a acorda cetățenii, dictatorul trebuie să se afle în țara sa.

Organizații

În mod normal, președinții dețin toate organizațiile naționale. Președintele poate solicita schimbarea e-mailurilor de la organizații, trimițând un bilet către Game Support. Deoarece președintele este neputincios atunci când dictatorul este în funcție, aceasta înseamnă că dictatorul va fi responsabil de organizațiile naționale. Atunci când dictatorul își asumă responsabilitatea, el / ea poate trimite catre Game Support o listă cu organizațiile la care ar dori să aibă acces și să furnizeze noi e-mailuri pentru fiecare dintre ele. Cu toate acestea, dictatorul nu poate solicita o listă de organizații naționale. El trebuie să folosească alte mijloace pentru a obține actele de identitate ale organizațiilor aparținând unei anumite țări.

Alte lucruri importante de știut

1. În timpul unei campanii militare de lovitură de stat, președintele este în continuare responsabil de organizațiile naționale. La acel moment, rezultatul luptei nu este clar, iar președintele poate face tehnic orice cu bunurile (bani, obiecte etc.) pe care organizația le are. Președintele poate dona / vinde / asigura banii și alte bunuri în orice fel dorește și poate face tot ce vrea cu ei.

2. În cazul în care campania de lovitură de stat militară se încheie în favoarea atacatorilor și Dictatorul isi intra in atributii, proprietatea tuturor organizațiilor naționale se transferă dictatorului. Dictatorul poate avea acces la organizațiile naționale, trimițând un bilet la Game Support cu lista organizațiilor la care ar dori să aibă acces. Fiecarei organizații trebuie furnizată un e-mail nou. Vom schimba apoi e-mailul și dictatorul poate avea acces folosind funcția „parola uitată”.

Deși președintele ar putea totuși să poată accesa organizațiile ceva timp înainte de schimbarea e-mailului, președintele nu are dreptul să facă nicio acțiune în cadrul organizațiilor atunci când dictatorul este în funcție. Aceste acțiuni includ, dar nu se limitează la, donarea de active din partea organizației, vânzarea de produse sau realizarea de schimburi pe piața monetară. Dacă astfel de acțiuni sunt făcute atunci când dictatorul a fost in functie, toate acțiunile vor fi anulate și președintele ar putea fi sancționat.

3. Dacă un dictator este in functie și există o revoluție in curs (inclusiv faza de pregătire de 3 ore), dictatorul ar trebui să evite să întreprindă acțiuni in cadrul organizațiilor. Aceste acțiuni includ, dar nu se limitează la, donarea de active din partea organizației, vânzarea de produse sau realizarea de schimburi pe piața monetară. Dacă revoluția va avea succes, toate acțiunile vor fi anulate, iar dictatorul ar putea fi penalizat.

Vă rugăm să rețineți că organizațiile câștigate de unitățile militare în turneul unităților militare vor continua să fie proprietatea unităților militare și, la fel ca și președinții, dictatorii nu le pot atinge.

Menținerea dictaturii

Pentru ca dictatorul să rămână la putere, o taxă monetară zilnică se scade automat din trezoreria țării. Dacă plata nu se poate face, democrația va fi reinstalată automat și dictatura va fi înlăturată fără niciun război de eliberare. Suma de bani necesară pentru menținerea zilnică a dictaturii va fi de 50% din veniturile unei țări, cu o valoare minimă de Icon-gold.gif 25 Aur la cursul de schimb al piaței monetare.

Menținerea a fost introdusă la 31 martie 2017 (ziua 3.419)[3][4].

Revoluție - faza de pregătire

Revoluțiile sunt campanii împotriva dictatorului și a susținătorilor săi, având ca scop restabilirea democrației în țară. Ele pot fi pornite de către comandanții unităților militare. Unitatea militară trebuie să fie amplasată în țara în care se află dictatorul. Pentru a începe o revoluție trebuie îndeplinite următoarele cerințe:

 1. 1.000.000 sau mai mult monedă în contul unității militare (costul de pornire)
 2. Țara a rămas cu cel puțin o regiune
 3. Actuala capitală nu este atacată
 4. Un dictator a fost in functie pentru cel puțin 3 zile consecutive
 5. În ultimele 3 zile nu a existat o revoluție

Ca și în cazul loviturilor de stat militare, dacă sunt îndeplinite toate condițiile de mai sus, 1.000.000 de monede se scad din contul unității militare și începe o „perioadă de susținere”. Această perioadă de timp durează 3 ore și permite altor unități militare din țara respectivă să sprijine Revoluția. Decizia de susținere revine comandanților. Acțiunea de susținere este gratuită. Dacă o unitate militară nu susține Revoluția, aceasta va lupta automat pentru dictator, împotriva celor care fac Revoluția.

Pentru a susține o revoluție, un comandant trebuie să meargă la penultima fila a unității militare, războiul civil și de acolo să facă clic pe butonul sprijina Revoluția la partea stanga. Odată ce susțineți Revoluția, nu puteți renunta la susținerea ei.

Revoluție - faza campaniei

Partea revoluției pe câmpul de luptă este marcată cu săbii albastre rupte.

După perioada de susținere de 3 ore, revoluția este începută în capitala țării. Vor fi două părți:

 • Partea de atac: susținătorii revoluției (civili cu cetățenia țării și toți membrii unităților militare care au susținut Revoluția în perioada de sprijin de 3 ore)
 • Partea de apărare: susținătorii dictatorului (membri ai unităților militare care nu au susținut revoluția în perioada de sprijin de 3 ore)

Pentru a lupta în revoluție, jucătorii trebuie să fie localizați în capitala țării și să facă parte din una dintre părțile menționate mai sus. Schimbările de locație, cetățenie sau unitate militară a jucătorilor se pot face în timpul revoluției, astfel încât jucătorii sunt liberi să plece și să se alăture unităților militare așa cum doresc, sau chiar să își schimbe cetățenia, pentru a lupta de partea pe care o doresc.

Odată ce revoluția a început, funcționează ca niște campanii normale: 94 de puncte sunt necesare pentru o victorie. Singura diferență majoră este că, așa cum am menționat mai sus, nu toată lumea poate lupta în campanie.

Dacă partea care atacă câștigă, revoluția are succes și democrația este restabilită. Aceasta înseamnă că dictatorul este răsturnat, iar președintele și membrii congresului își restabilesc puterea. Dacă partea apărătoare câștigă, dictatorul rămâne în funcție. O altă revoluție nu poate fi pornită în următoarele 3 zile.

Realizări și decorații

Realizări

Decorații

Finanțarea loviturilor de stat și revoluțiilor militare

Dacă bani ilegali sunt folositi pentru a finanța o lovitură de stat sau o revoluție, echipa eRepublik își rezervă dreptul de a reface Dictatura și de a penaliza părțile implicate. Fiecare comandant de unitate militară care inițiază o lovitură de stat sau o revoluție este întotdeauna responsabil pentru acțiune și pentru banii din contul unității militare. Dacă cineva a donat o suma de bani bănuitor de mare pentru unitatea dvs. militară și nu sunteți sigur că sunt bani curati sau nu, vă rugăm să ne trimiteți un ticket pentru a evita problemele!

Determinarea

Similar cu bonusul de determinare în războaiele de rezistența, va exista un bonus de determinare a revoluției împotriva dictaturii, deși crește mult mai repede decât determinarea rezistenței. Numerele exacte nu au fost publicate, dar unii dintre cetățeni au colectat următoarele informații:

Zilele dictaturii Determinarea
revoluției
16 1.51
31 2.09
33 2.14
38 2.34
42 2.63[5]
43 2.7
45 2.83
51 3.5
58 3.81
65 4.52
66 4.62
84 6.28
96 7.26[6]
105 8.16[7]

Lucruri importante de observat

 • Când un dictator câștigă puterea într-o țară, cetățenia sa este schimbată automat pentru a se potrivi cu țara de care este responsabil.
 • În timpul dictaturii, alegerile vor avea loc în mod normal. Cu toate acestea, președinții și parlamentarii nou aleși nu vor avea nicio putere până la restabilirea democrației. Atunci când sunt aleși, aceștia nu vor primi niciun aur pentru medalii ale Congresului sau Președintelui.
 • Lupta în campaniile loviturilor de stat militare sau ale revolutiilor vă va oferi cu 10% mai multe puncte de rang.
 • Lupta în campaniile loviturilor de stat militare sau ale revolutiilor nu va fi luata in cont la medaliile Patriot adevărat, Mercenar sau {{Luptător pentru libertate.
 • Dacă un dictator atribuie unui alt jucător statutul de comandant al unității militare, statutul de dictator va fi transmis și el.
 • Un dictator poate candida și fi ales în toate tipurile de alegeri.
 • Un dictator nu poate începe o revoluție.
 • Dacă un președinte al țării X face o lovitură de stat militară de succes în țara Y, acesta va deveni un dictator și pierde automat scaunul președintelui în țara X, ca și cum ar fi fost destituit.
 • Dacă un membru al congresului face o lovitură de stat militară de succes în aceeași țară în care este membru parlamentar, va rămâne în congres.
 • Dacă un parlamentar al țării X face o lovitură de stat militară de succes într-o țară diferită, el va pierde poziția în Congres.
 • Fereastra de 10 zile după ultima lovitură de succes sau eliberare începe la sfârșitul acelei campanii.

Întrebări frecvente

 • Î: Dacă încep revoluția și apoi predau comanda unității militare către altcineva înainte de încheierea revoluției, cine va primi medalia în cazul succesului?
  • R: Medalia de eliberare va fi acordată cetățeanului care a fost comandantul la sfârșitul revoluției.
 • Î: Ce se întâmplă cu votarea legii, dacă aceasta durează încă după încheierea unei lovituri de stat militare de succes?
  • R: Dacă dictatorul votează, votul său determină rezultatul. Dacă nu votează, rezultatul este determinat de voturile exprimate înainte de lovitura de stat.
 • Î: Este necesar să se înceapă o nouă lovitură de stat pentru fiecare jucător care dorește să obțină medalia Dictator Trainee, sau poate fi câștigat și prin schimbarea comandantului?
  • R: Fiecare dictator primește o medalie de Dictator Trainee pentru o durată de 10 zile consecutive în funcție, indiferent dacă este comandantul inițial al unității care a început lovitura de stat sau nu.
 • Î: Este posibil să oferiti un număr nelimitat de cetățenii schimbând comandantul?
  • R: Nu, cetățenia data de fiecare nou dictator va fi dedusă din numărul total de cetățenii pe care le poate da un dictator.
 • Î: Poate dictatorul să-și schimbe cetățenia?
  • R: Nu. La fel ca președintele, dictatorul nu poate solicita o altă cetățenie.
 • Î: Este posibil să avem 2 campanii militare de lovitură de stat / revoluție în aceleași țări în același timp de la 2 posibili dictatori?
  • R: Nu, nu poate exista decât 1 lovitură de stat / revoluție în același timp.
 • Î: Dacă țara este cucerită, se termină dictatura?
  • R: Nu, dictatorul rămâne în funcție la fel cum ar face președintele.
 • Î: Pot președinții să numească ministrii în timp ce un dictator are puterea?
  • A: Nu, dar dictatorul poate.
 • Î: Cum văd ce unități militare au susținut o lovitură de stat sau o revoluție?
  • R: Pe pagina principală va apărea un banner în care puteți vedea suporterii dacă vă aflați în regiunea în care a fost pornită lovitura de stat / revoluția.
 • Î: Pot demisiona din unitatea militară dacă sunt dictatorul și singurul membru al unității?
  • R: Nu este posibil să demisionezi dacă ești un dictator și singurul membru din unitate. Trebuie să invitați sau să permiteți unui alt cetățean să intre în unitate și să-l faceți comandant înainte de a demisiona.

Vezi si

Referințe