Диоисм Израелската партија

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
עבריתIcon-Israel.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
РусскийIcon-Russia.png
edit

Icon-Pakistan.png Dioism

This article contains the religious views of Dioism. (What's this?)


Диоисм Израелската партија

Unknown Party

General information
Country Flag-Israel.jpg Israel
Abbreviation ДИП
Forum link [1]
Colors Пакистанските зелена и сина
Founded December 16th 2010
Dissolution December 25th 2010
Political
President J.G.RR
Members 3
Congress 1/37 seats, 3%
Succeded By Phantom Blood
Orientation Екстремната десница
Ideology Теократска

На Диоисм Израелската партија беше формирана на 16 Декември, 2010. Таа е формирана како почит кон Пакистан и Бога царот Дио Брандо.

Партијата е формирана од страна на диоист Джеи.Джи.Ар.Ар, на writed на третата труба на Дио.

Топката знамето на Диоисм Израелската партија.

Мисија

Е човек без право на пот на своето чело?

"Нема" вели човекот во Вашингтон. "Им припаѓа на сиромашните."
"Нема" вели човекот во Ватикан. "Таа му припаѓа на Бога."
"Нема" вели човекот во Порта на градот. "Тој припаѓа на капетанот Фалкон."
"Нема" вели човекот во Москва. "Таа им припаѓа на сите."

Јас ги отфрли тие одговори. Наместо тоа, јас избрав нешто сосема друго. Избрав невозможно. Избрав:

ПАКИСТАН