Федерација на БиХ

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
РусскийIcon-Russia.png
Федерација на БиХ

Icon-Bosnia and Herzegovina.png Босна и Херцеговина

Flag of the owner  Coat of Arms of Федерација на БиХ
Map of Федерација на БиХ
Historical capital of Босна и Херцеговина
Society
Productivity
Resource None

Федерација на БиХ е регион на Србија. Негов оргинален сопственик е Босна и Херцеговина

Локација

Federation of BiH is neighbored by following regions: