Herz/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png


Dead citizen.png
Dead citizen

Herz

23 Message  · Wiki

Citizen1504476.jpg
Yhteisö
Kansalaisuus Flag-Germany.jpg eRepublikan
Syntymäpäivä 25 June 2009 - Day 552
Kuolinpäivä Summer 2010 (est)
Sukupuoli Male
Politiikka
Party president Suomen Punainen Puolue
October – November 2009
Edeltäjä kaller
Seuraaja Proxima
Armeija
Sotilasarvo Icon rank Major**.png Major**
Aircraft rank Airman 0.png Airman


Herz saapui eSuomeen toukokuussa 2009, missä hän on elänyt koko eLämänsä.

Puoluepolitiikka

Poliittisen uransa Herz aloitti Suomen Punaisessa Puolueessa ja pääsikin varapuheenjohtajan virkaan nopeasti liityttyään. Pian liittymisen jälkeen koitti puheenjohtajavaalit, johon Herz valittiin yksimielisesti etukäteen: kilpailua ei ollut.

Herzin poliittinen ura SPP:ssä alkoi paljolti puolueen sisäisellä politiikalla. Hänen kaudellaan muodostettiin SPP:n ensimmäinen puoluehallitus ja siihen uusia virkoja. Nykyiset puolueen virat ovat pitkälti pysyneet samana muodostuksesta lähtien. Virkoja päiviteltiin Herzin tuodessa esille puoluetoimintaa koskevan teorian Ratas-mallin (the Gear Model), jonka periaatteena oli saada puolue toimimaan tehokkaammin.

Party-Suomen Punainen Puolue.png

Ratas on symboli, joka kuvaa toimintaamme hyvin: olemme yksi yhtenäinen kappale. Rattaan hampaat kuvastavat virkoja, joita tukee rattaan perusrakenne - koko dynaaminen puolue. -Herz

eSuomen foorumeilla ja pelissä nähty eToveri Mitali (eArtikkeli: Punainen Lehti) on Herzin luoma yhtenäisyyden merkki, jolla hän halusi luoda lisää tunnetta työläisten yhteenkuuluvuudelle. Mitalin visuaalisuuden taiteili ClausMarvin. Samoin Herzin puheenjohtajakaudella uusittu puoluelogo, kuin puolueen tehtaiden sekä puolueen lehdenkin näyttävyydestä vastasi ClausMarvin.

Nykyään Herz on eSuomen ainoan äärivasemmistopuolueen Punainen Yhteisrintama jäsen. Hän suunnitteli nykyisen PY:n logon.

Sisä- ja ulkopolitiikka

Herz osallistui eSuomen politiikkaan mediassa Punaisesta Lehdestä ja kävi keskusteluja puheenjohtajakautensa aikana työläisten olotilojen parantamiseksi IRCin puolella. Erityisen pitkän keskustelun julkisessa mediassa Herz kävi silloisen Liberaali Edistyspuolueen puheenjohtajan Decode Masalan kanssa puoluetoimintatavoista artikkelin kommenteissa[1].

Lujittaakseen eSuomen poliittista yhteistyötä Herz loi puheenjohtajille ja heidän valitsemilleen edustajille kanavan, jossa puolueet voisivat näin vaihtaa ajatuksiaan asioista sekä pysyä yhteydessä muihin puolueihin hyvin, mikäli apua tarvitaan poliittisen syrjäyttämisen estämiseen.

Puheenjohtajuutensa jälkeen Herz päätti osallistua eSuomen eduskuntatoimintaan ja sai kuudenneksi parhaiten ääniä koko maassa (25 kpl). Tuolloin hän oli ehdolla Länsi-Suomesta.

Ulkopolitiikkaan Herz osallistui seuraamalla Internationalen toimintaa ja osallistumalla siitä käytäviin keskusteluihin.

Muu toiminta

FHD logo

Herz on suunnitellut logoja muun muassa SPP:n käyttöä varten. Hän on myös tehnyt ruotsalaiselle FHD (Folkhemsdemokraterna) puolueelle heidän käytössä olevan logon.