MAE EDEN

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
RomânăIcon-Romania.png


edit

STAR SILVER.JPG This article was originally published in a Newspaper.

This article was selected by the Admin for inclusion to the wiki because of its general interest to the community and its high quality. The article may not meet the standards of neutrality.This article is a proposition for new alliance after disappearance of ATLANTIS.

The article

European Defence & Economy Network

  • Logo made by Poland
  • Logo idea by Szopen
  • Logo realization by verevolfix

Flag-EDEN.jpg

Pe scurt EDEN.

In ultimele saptamani datorita disparitiei ATLANTIS si a tehnicilor agresive si manipulative folosite in continuare de PEACE care trezindu-se fara dusmani a inceput sa "pradeze" fostele tari membre pentru a-si tine locuitorii ocupati s-a nascut necesitatea creerii unei noi grupari care sa se opuna tendintelor expansioniste si in acelasi timp sa ajute la protejarea intereselor tarilor care au ramas prietene in afara peace.

Impreuna cu prietenii nostri am decis sa incepem formarea unei noi aliante care sa functioneze pe niste principii usor diferite fata de Atlantis, in acelasi timp evitand anumite greseli care au dus la dizolvarea fostei din care am facut parte si noi.

Cert e ca EDEN va functiona in vederea unei misiuni mai tangibile de aceasta data pentru ca adversarii nostri inca mai "bantuie" in afara si in interiorul granitelor noastre si daca vrem sa pastram un statut de natiune independenta (si nu doar noi) trebuie sa fim uniti nu sa mai tragem fiecare in ce directie i se pare ca e mai bine.

Pe principii de genul unitate, egalitate si apararea intereselor aliantei mai presus de cele ale membrilor individuali au ales pana acum sa ni se alature Croatia, Polonia, Suedia, Finlanda, Bosnia, Norvegia si Spania. Pe moment membership-ul Spaniei nu este inca asigurat ei evaluandu-si toate optiunile, in caz ca ne merge bine impreuna probabil va dori si SUA sa ni se alature (desi numele e putin exclusivist). In orice caz ... cat timp cineva nu lupta impotriva noastra sau a aliatilor nostri vom ramane prieteni cu ei in continuare.

In aceasta lume tratatele sunt doar o formalitate si scopul de aceasta data e sa facem lucrurile cum trebuie, sa fim popoare prietene, nu guverne si nu tari. Daca reusim acest lucru atunci toate celelalte probleme care ar fi sa rasara vor parea neimportante , niste simple obstacole pe care le depasim impreuna.

EDEN nu este o alianta, este o infratire intre natiuni!

Cu stima, Mistwalker - Ministrul Afacerilor Externe.

Info about the article

The article was written in June 2009 by Mistwalker - Romanian MoFA at the time.

The article gained 1035 votes and 146 comments in just a few days.

See also

Link to the original article