Πύλη:Κεντρική Σελίδα

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
English
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
日本語Icon-Japan.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
Logo wiki.png
Καλωσορίσατε στο Wiki του Erepublik,
την επίσημη online εγκυκλοπαίδεια του διαδικτυακού παιχνιδιού eRepublik.
Αυτή την στιγμή, Sunday, January 20, έχουμε συνολικά 22,754 άρθρα.
Ξεκινώνταςedit

Χρησιμοποιήστε το παραπάνω ή παρακάτω μενού του παιχνιδιού για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Αν είστε νέος πολίτης, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα:

Σχετικά με το wiki...edit

To Wiki του eRepublik Wiki δημιουργείται και διαχειρίζεται από τους χρήστες για τους χρήστες. Πολίτες όπως εσείς, μπορούν να κάνουν τα πάντα στο wiki, εκτός από τη δημιουργία wiki λογαριασμών.

Όπως όλες οι εγκυκλοπαίδειες, τo wiki βασίζεται στην ουδέτερη και πραγματική ενημέρωση.

(Διαβάστε περισσότερα...)


Επιλεγμένα τρέχοντα γεγονόταedit

Σύγκρουση μεταξύ USA ΗΠΑ και Croatia Κροατίας τον Φεβρουάριο 2018 ξεκίνησε με Αμερικάνικο AS στις Κροατικές κτήσεις στην Thailand Ταϊλάνδη. Το AS δεν προσγειώθηκε - παρόλο αυτά οι ΗΠΑ έχασαν όλα τα αντι-Asteria MPPs. Η Κροατία εκτόξευσε άμεσα αντεπίθεση και κατάφερε να προσγειωθεί στο Κεντάκι. Ως αποτέλεσμα, οι Latvia Λετονία και Sweden Σουηδία εκτόξευσαν AS στην Κροατία: η Λετονία προσγειώθηκε στην Ταϊλάνδη, η οποία δεν προστατευόταν, ενώ η Σουηδία απέτυχε να προσγειωθεί. Η Κροατία κατάφερε να κατακτήσει δύο ακόμη περιοχές πριν τρεις ακόμη χώρες της Pacifica κάνουν AS στις Κροατικές κτήσεις στις ΗΠΑ (Poland Πολωνία, Colombia Κολομβία και Finland Φινλανδία) οι οποίες όλες πέτυχαν, παρά τις προσπάθειες των Κροατών να εστιάσουν μόνο στην Φινλανδική επίθεση. Καθώς η Serbia Σερβία καθάρισε την Κροατία από τα Βαλκάνια, η επίθεση στις ΗΠΑ διεκόπη καθώς η Κροατία είχε πια χάσει όλες τις περιοχές της. (Περισσότερα...)

Επιλεγμένα ιστορικά άρθραedit

Ο Πόλεμος ΡοΣε–Κροατίας ήταν μια διαμάχη μεταξύ Ρουμανίας και Σερβίας (ΡοΣε) έναντι Κροατίας τον Νοέμβριο του 2015. Ως αποτέλεσμα, οι κεντρικές περιοχές της Κροατίας καταλήφθηκαν από τις Ρουμανία και Σερβία.

Ο πόλεμος ήταν μια συνέχεια του Πολέμου Δυτικών Βαλκανίων από τον προηγούμενο μήνα, στον οποίον ενεπλάκησαν περισσότερες χώρες και κόστισε στην απώλεια της Σερβικής βουλής. Η Σερβία και η Ρουμανία άρχισαν μια συντονισμένη επίθεση στης 17 Νοέμβρη και κατάφεραν να κατακτήσουν τις κύριες Κροατικές περιοχές στις 20 Νοέμβρη. Παρόλο αυτά, η Κροατία είχε ακόμη περιοχές στην Ινδία, Οπότε η βουλή παρέμενε ασφαλής.

Η Κροατία εστίασε στον να ασκήσει πίεση στους Ρουμάνικους αντιστασιακούς πολέμους. Αφού κατάφεραν να προστατεύσουν αρκετά βαριά RWs τα οποία υποστηρίχθηκαν από Κροατικά και Ελληνικά tanks, η Ρουμανία εκδιώχθηκε από τα Δυτικά Βαλκάνια από τις 4 Δεκέμβρη έως τις 7 Δεκέμβρη. Ακολούθως των γεγονότων αυτών. η Σερβία επιτέθηκε στην Κροατία για άλλη μια φορά και την ακολούθησε στις Ινδικές περιοχές. (Περισσότερα...)


Στρατόςedit
Οικονομίαedit

Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:

Εάν γνωρίζετε ήδη τα παραπάνω θέματα, μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σχετικά με την οικονομία του Νέου Κόσμου.


Πολιτικάedit
ΜΜΕedit


Τελευταία Γεγονόταedit
Νέαedit