Toka Ime

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
My Land.png Një qytetarë mund të futet në tokën e vet prej menysë kryesore.

Toka e një qytetari përbëhet prej të gjitha ndërtesave që krijohen prej tij.

Shtesë: Mund të futesh në tokën tënde duke shtypur SHIFT+L.


Ndërtesat

Çdo ndërtesë ka karakteristikat e veta.Këto karakteristika përbëjnë,por nuk janë të limituara për:

- disa ndërtesa mund të shiten/prishen.;

- disa ndërtesa mund të rriten ose zvogëlohen;

- Konstruktimi i ndërtesave të tjera nevojitet për të kryer një mision të caktuar.

Vend i punës,fushat e ushtrimeve dhe depozita

Mënyra e re për të menaxhuar vendin e punës
Linket për vendin e punës,fushat e ushtrimeve,depozitave dhe ndërtesave të shëndetit.

Hapësira e parë përdoret për të treguar qytetarin për të cilin ti punon si punëtor dhe rrogën. Sidoqoftë nëse je i papunë,ti do të shohësh një link për tregtinë e punëve.Poshtë kësaj janë kompanitë ku mund të punosh si menaxher. Në hapësirën e dytë janë fushat e ushtrimeve ku mund të rritësh fuqinë.Në hapësirën e tretë është depozita juaj.Dhe në hapësirën e katërt janë qendra.

Ti mund të krijosh kompani/fushë ushtrimesh/depozitë duke klikuar butonin Create.png dhe duke selektuar ndërtesën që dëshiron. Për të ngritur/zbritur kompanitë/fushat e ushtrimeve kliko butonin Icon upgrade.png dhe pas kësaj butonin Icon upgrade.png afër ndërtesës që dëshiron ta ngritësh/zbritësh.

Informatë: Për të shitur ose prishur kompanitë kliko butonin Sell.png dhe butonin Delete.png afër ndërtesës që dëshiron ta shitësh.


Puna dhe Ushtrimi

Mund të punosh ose ushtrosh duke klikuar butonin në të djathtë të ndërtesave në ti cilat dëshiron të punosh/ushtrosh,kur të klikosh ndërtesën shtyp "Start production".

Infomatë: Mund të japësh dorëheqje prej kompanisë të cilën punon duke klikuar butonin "Resign".