One:Quality/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Квалитет (Q скратено) се користи за да се поделат продуктите по нивната сила во еРепублик.

Постојат пет нивоа на квалитет, наречени од Q1 до Q5.

  • Кога беше пуштена еРепублик Beta , Q3 беше највисокото ниво на квалитет.
  • Во Април беше претставено нивото на квалитет Q4.
  • Q5 беше претставено со V1(верзија 1).

квалитетот на продуктот одредува како ќе влијае тој продукт на граѓанинот. Продуктите со помал квалитет се поефтини но имаа ограничен или негативен ефект.

Следнава табела ги покажува ефектите на различни продукти.

Продукт Квалитет 1
1stars.gif
Квалитет 2
2stars.gif
Квалитет 3
3stars.gif
Квалитет 4
4stars.gif
Квалитет 5
5stars.gif
Храна види Здравје
Билет -2 Здравје -1 Здравје нема ефект +1 Здравје +2 Здравје
Оружје +20% Штета +40% Штета +60% Штета +80% Штета +100% Штета
Куќа види Здравје
Болница +10 Здравје +20 Здравје +30 Здравје +40 Здравје +50 Здравје
Подароци +1 Здравје +2 Здравје +3 Здравје +4 Здравје +5 Здравје
Одбранбен систем +10% wall points +20% wall points +30% wall points +40% wall points +50% wall pointsДа научите за подобрување на производствениот квалитет на бизнисот видете Производствена надоградба на квалитет.V1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница