Operation Valhalla/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png


Operation Valhalla (puolustajat kutsuvat nimellä Operation Failhalla) oli epäonnistunut PEACE GCn operaatio tarkoituksenaan "vapauttaa" Norja ruotsalaisten ja suomalaisten sorron alta, kuten myös vapauttaa heidät EDEN:in otteesta.

Taustaa

Osana Yhdysvaltojen hyökkäystä omien alueidensa vapauttamiseksi, Norja blokki Venäjää ja aktivoi sen liitot, jotta USA voisi jatkaa hyökkäystä. Yhdessä vaiheessa, Venäjä onnistui hyökkäämään Norjaan, ennen kun Norja ehti aloittaa uuden blokkaus-taistelun. Tämä johti siihen, että Trondelag ja Svalbard & Jan Mayen jouti Venäjän käsiin, mikä aloitti EDEN:in operaation vapauttaa alueet ja lopettaa Venäjän ja Norjan välinen sota.

Tämä suoritettiin siten, että Suomi valtasi koko Norjan, ennen sen vapauttamista. Tämä lopettaisi sodan Venäjän kanssa ja antaisi Norjalaisille mahdollisuuden elää turvallisesti tulevaisuudessa.

Operaatio

PEACE:n suunnitelma oli uskotella Norjalaisille sekä maailman kansalaisille, että valtaus tehdään Norjan tahtoa vastaan'. Lisäksi, RW:itä olisi aloitettu sekä Venäjä olisi hyökännyt ja "vapauttanut nämä Norjan alueet.