Partidul Conservator

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search

Partidul Conservator Moldova

Party-Partidul Conservator.jpg
General Information
Country Flag-Republic of Moldova.jpg Republic of Moldova
Abbreviation PCM
Founded March, 2010
Political
President Papa Kalro
Members 72
Congress Occupancy 2/40 seats, 5%
Orientation Center-Right
Ideology Libertarian

Mission

In Romanian


Partidul Conservator se constituie ca o uniune pentru progresul Moldovei ca întreg. Ca urmare, conceptul de unire cu România este respins, deoarece scopul primar al formării acestui partid va fi independenţa şi creşterea economică şi culturală a Moldovei.Partidul Conservator se va structura în două ramuri: prima ramură şi cea care conferă stabilitate partidului, nucleul său de bază va fi formată din jucători cu experienţă şi foarte activi în presă şi/sau în conducerea statului. Cea de-a doua ramură va fi constituită din tineri moldoveni ce aderă la direcţia generală a Partidului. Alternativ cu cei din prima ramură, aceştia din urmă vor fi şi ei promovaţi pe scena politică şi culturală a Moldovei.

Jucătorii cu experienţă constituie şi ei două categorii: oamenii politici şi Profesorii. Cei tineri, in funcţie de experienţa dobândită în cadrul activităţilor partidului, pot fi Studenţi sau Laurae Graduates.Un jucător va fi considerat membru "plin" al Partidului în momentul în care îndeplineşte principalul deziderat al acestuia: activitatea. Un jucător ce doreşte să candideze la Congres, dar nu este sau nu a fost activ nu va obţine suportul Partidului.

Implicarea în activităţile Partidului se bazează pe voluntariat.

Principala activitate coordonată a Partidului va fi sprijinirea noilor jucători, deoarece noi credem într-o Moldovă tânără, inovatoare şi cu spirit întreprinzător.

Ca sa definim numele de Conservator, acesta va reprezenta in acelasi timp si o scoala deschisa in cadrul partidului pentru educarea viitoarei generatii. Profesorii vor fi numai oameni care si-au demonstrat in trecut valoarea, indiferent din ce partid au facut parte. Astfel asigurăm continuitatea la nivelul partidului, aducând totuşi un suflu nou cu fiecare jucător ce ni se alătură.In English

Congress member

26 March 2010 - 25 April 2008

Citizen Region Number of votes
Defaultparty.gif
Defaultparty.gif
Defaultparty.gif
Defaultparty.gif


Party Presidents

The following is a list of known party presidents:

Members

Category:Members of Partidul Conservator