Register/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
Citizen name.jpg

Во Страната за регистрирање се бараат следниве информации :

  • Citizen name(Граѓанско име) - Внесете го вашето граѓанско име. Мора да има одо 4 до 30 знаци (само букви и броеви) кои се чувствителни на мали и големи букви. Специјалните знаци ( ! # $ % * / ? | ^ { } ` ~ & ' + - = _ . ) не се дозволени.
  • Password(Лозинка) - Внесете лозинка. Лозинката е чувствителна на мали и големи букви и мора да биде најмалце од 6 знаци.
  • Email - Внесете го вашата e-mail адреса. на оваа адреса го добивате порака за да ја потврдите вашата регистрација.

Login 2.jpg


  • Birthday(Роденден) - Одберете го вашиот реденден. Вие мора да имате најмалку 14 години за да можете да ја играте еРепублик.
  • Country(Држава) - Одберете ја државата каде што сакате да живее вашиот граѓанин.
  • Region(Регион) - Ова поле ќе ви се покаже откако ќе ја изберете државата. Секоја држава е поделена на географски региони. Во заградите до регионот ви покажува под која држава припаѓа регионот; Тоа значи дека регионот е окупирана од таа држава и ако одлучите да се приклучите во тој регион тогаш ќе бидете граѓанин на државата која го окупирала регионот.
  • Gender(Пол) - Одберете машко(male) или женско(female)
Под овие полиња се:

  • Безбедносниот код(Security Code) - Кодот е чувствителен на мали и големи букви
  • Истото така можноста за добивање на неделен весник (по ваша желба)
  • Terms of Service(Услови на употреба) - мора да биде штиклирано за да можете да го создадете вашиот граѓанин.


Back.gif Back to Login page