Rising:Downgrade/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran2.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Деградирањето е функција која граѓаните можат да ја користат за да можат да го избrишат ефектот на надоградување на компанијата. Кога граѓанинот ќе ја деградира компанијата тој/таа ќе поврати 50% од инвестираните пари.

Како да се деградира компанија?

Граѓаните можат да деградираат компанија со кликнување на Icon upgrade.png копчето во мојата земја и потоа со кликнување на Icon upgrade.png копчето што сенаоѓа веднаш до компанијата што сакате да ја деградирате и потоа со кликнување на Downgradeo.png под квалитетот на компанијата што сакаат да ја деградираат. надоградба на компанијата е исто така возможно на истата страна.

Забелешка: Само компании за храна и оружје можат да бидат надоградени/деградирани.

Колку е голем рефундот?

Количината на рефундот зависи од две работи: разликата помеѓу сегашниот квалитет и саканиот квалитет. Количината на рефундираниот голд е секогаш наведен на страната "Надоградување на компанијата".

Q7 компанија

Од Q7 во Q6 Од Q7 во Q5 Од Q7 во Q4 Од Q7 вo Q3 Од Q7 во Q2 Од Q7 во Q1
Icon-gold.gif 225 Златo Icon-gold.gif 425 Златo Icon-gold.gif 525 Златo Icon-gold.gif 575 Златo Icon-gold.gif 600 Златo Icon-gold.gif 610 Златo

Q6 компанија

Од Q6 во Q5 Од Q6 во Q4 Од Q6 во Q3 Од Q6 во Q2 Од Q6 во Q1
Icon-gold.gif 200 Златo Icon-gold.gif 300 Златo Icon-gold.gif 350 Златo Icon-gold.gif 375 Златo Icon-gold.gif 385 Златo


Q5 компанија

Од Q5 во Q4 Од Q5 во Q3 Од Q5 во Q2 Од Q5 во Q1
Icon-gold.gif 100 Златo Icon-gold.gif 150 Златo Icon-gold.gif 175 Златo Icon-gold.gif 185 Златo

Q4 компанија

Од Q4 во Q3 Од Q4 во Q2 Од Q4 во Q1
Icon-gold.gif 50 Златo Icon-gold.gif 75 Златo Icon-gold.gif 85 Златo

Q3 компанија

Од Q3 во Q2 Од Q3 во Q1
Icon-gold.gif 25 Златo Icon-gold.gif 35 Златo

Q2 компанија

Од Q2 во Q1
Icon-gold.gif 10 Златo

Забелешка: За цени на комплетно деградирање ве молиме посетете ја деградирање, страната.

Види исто така


Back.gif Back to Customization level upgrade page