Rising:Subscriptions/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik-rising-logo.jpg

This page has been saved as historical information from Rising.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Претплатите (Subscriptions) ја покажуваат листата на сите ваши претплатени известувања на весниците, коментарите на артиклите, постовите на форумот. Кога ќе се претплатите, секој пат кога некој нов артикл е напишан од авторот на весникот каде што сте претплатен, добивате известување кое вас директно е ве однесе до местото каде што се наоѓа артиклот. Да ги видите претплатите, кликнете на Subscription icon.jpgкопчето на дното од менито Прегледај профил.

Оваа страница ги содржи артиклите, подредени по датуми (најновите се на врвот), и известувањата кои покажуваат:

  • Најновите артикли кои се објавени на кои вие сте се претплатиле.
  • Најновите коментари кои се напишани во артиклот каде што сте претплатени.
  • Најновите постови на форумот во темите каде што сте се претплатиле.
  • Најновите постови во приватните теми на форумот каде што сте се претплатиле.
Subscriptions list.jpg

Информациите кои ги имате во артиклот се следните:И

  • Весник од кој е објавено
  • Насловот на артиклот
  • Времето кога е објавен


За да се претплатите на некој весник потребно е да кликнете Претплати (Subscribe) кое копче се наоѓа во десниот кош горе на секој весник, а доколку сакате да ја избришете вашата претплата повторно одете на истиот начин само што наместо да се претплатите вие ја поништувате претплатата односно кликате Unsubscribe.