User:Lyrical Warfare

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search

Citizen5990303 v2.jpg

"Vetem mendjet e disiplinuara mund te shikojne realitetin. Ti mendon se realiteti eshte dicka objektive, siperfaqesore dhe se ekziston ne nje menyre te sajen. Ti gjithashtu beson se natyra e realitetit eshte e percaktuar, e qarte. Ndonjehere ti genjen veten duke menduar se ke njohur dicka nga ky realitet dhe supozon se edhe te tjeret e kane pare ne te njejten menyre si ty. E verteta eshte se realiteti nuk eshte dicka stabel. Realitetit ekziston vetem ne mendjen e njeriut dhe askund tjeter."

Citizen information: Lyrical Warfare