Western Macedonia

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
РусскийIcon-Russia.png
Western Macedonia

Icon-Republic of Macedonia (FYROM).png Republic of Macedonia (FYROM)

Flag of the owner  Coat of Arms of Western Macedonia
Map of Western Macedonia
Society
Capital Tetovo
Language Macedonian, English
Moving Zone A3
Productivity
Resource None

Западна Македонија е оргинален дел на Република Македонија. Тетово е главниот град на овој регион.

Локација

Western Macedonia is neighbored by following regions:

Ресурси

Icon - Fruits.png Овошје