eRepublik Official Wiki:WikiProject Macedonia

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
edit

Icon exclamation gray.png Urgent

This project is currently offline!

This project is at the moment dead. If you would be interested in reviewing it, feel free to activate it, and if you will not know what to do, feel free to contact Andycro for assistance.

Цели на проектот

Проектов е започнат на 23 декември 2012 година. Овој проект служи за полесно организирање на македонските вики едитори, дискутирање, масовно едитирање и друго. Тој што сака да се придружи кон овој проект нека ме контактира мене(Martink8) и нека ја стави кутијата на неговиот профил.


Учесници во проектот

Уредници који учествују у реализацији овог пројекта су следећи:

Координатор Учесници

Моментално нема


Приоритетни

  • Обновување на старите статии

Среден приоритет

Потребен превод за овие статии.

Помал приоритет

  • Преведување на сите страници на македонски јазик

Архива

Во архивата внесувајте ги вашите помали/поголеми преведени статии и поголеми уредувања. Поголемите означувања облежувајте ги со (П) пред објавата.

(Р) * Martink8 ја преведе/уреди статијата Republic of Macedonia (FYROM)/Македонски