eRepublik Official Wiki:Wiki Translators Bureau/Svenska

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search

A question

Do you really want the box that was up there? And by the way, you need to translate the template :) Look in other Bars to see how. --Mini "Template" Bill Italian in the deep core bother me! 22:14, 20 February 2009 (UTC)

you haven't still translated the template!

Well MiniBill - I think that I will only mess up and it do not exist anyone else who want's too fix it... Thats just as simple as that, after all, it took for Sweden about 3-4 times before the could even get a Defense System started and the government have just for some days ago completed an idea, an idea I first talked about 6-8 months ago... You will not see to much activity from us --GustaviusSverige 20:29, 11 March 2009 (UTC)

Vad är baren? Baren är ett ställe där du kan snacka med andra om att göra wikisidor, eller ta en bärs!

eRepublik i en ny version

Admins tänker att göra eRepublik i en version som man kan ladda ner, som kommer att vara mycket enklare att använda. Här är ett exempel på det, och den webbläsarbaserade versionen kommer självklart vara kvar.

ERepublik secret.jpg

Artikeln.

--Maposaurus 19:37, 20 February 2009 (UTC)

Ni har en sån här nu? Det var som attan ^^ Jaja, låt mig då klaga: Fixa eran fula, korkade och icke uppdaterade wikisida under namnet Sweden, eller så tar ni och översätter sidan till Svenska? Eller så fixar vi så att Svenska är ett språk här? Det finns mycket som ni måste jobba ikapp --GustaviusSverige 21:22, 20 February 2009 (UTC)

Du kan ju ta och göra något själv Gustavius, du är lika mycket svensk var du än bor i eVärlden. --Hador Sweden! Go Go Go 01:15, 21 February 2009 (UTC)

Gustavius jag blev godkänd här igår, så jag har itne hunnit göra så mycket, fast jag har uppdaterat lite information på Sweden's sida. --Maposaurus 18:42, 21 February 2009 (UTC)

Bra, sen Hador, jag må vara svensk men jag är knappast sugen på att uppdatera Wikin överhuvudtaget, varför ska jag då leka med eran sida? Däremot du som är en Svensk kongressledamot borde kunna göra det, eller någon som inte har så mycket att pyssla med... Dock så ska vi kanske strunta i det och gå på att den måste uppdateras. --GustaviusSverige 19:39, 21 February 2009 (UTC)

Gustavius själv så arbetar jag med sånt här, jag har tex uppdaterat lite på Sweden sidan och gjort den svenska Main Page. Jag arbetar med allt jag tycker är intressant. --Maposaurus Sverige 20:16, 21 February 2009 (UTC)

Ohhh, du har skapat en svensk Mainpage! hur missade jag det? Det kan jag hjälpa med att översätta, jag är uttråkad efter min "lilla" debatt på mIRC... Dock, bra gjort Maposarus. --GustaviusSverige 20:28, 21 February 2009 (UTC)

Tack för det Gustavius. --Maposaurus 09:00, 22 February 2009 (UTC) Sverige

Sup för fan, sup. / Danny

Vilken fin åsikt Danny ^^ --Maposaurus 19:20, 22 February 2009 (UTC)

Mh, Danny, är inte du typ 18? Har du inte andra saker att göra än att supa? fast jaja, Vi kanske ska ta vad vi måste göra på Wikin? --GustaviusSverige 20:26, 22 February 2009 (UTC)

Gustavius det är ju baren vi är på :P --Maposaurus 18:40, 23 February 2009 (UTC)

meeh, daa, Att jag inte fattade den, baren, supa... Men vi måste fortfarande fixa till wikin --GustaviusSverige 22:34, 25 February 2009 (UTC)

Ja så är det alltid, gör det när jag har tid, fast uppdaterar min egen sida oftare ;) --Maposaurus 12:56, 27 February 2009 (UTC)

Pft, själviskt... Gör jag nästan aldrig, det är för jobbigt, dock så skiver jag hela tiden på Malaysia's wiki. --GustaviusSverige 21:48, 27 February 2009 (UTC)

omg, Admins ser att vi är tysta... (Läs texten - det gör så att ni ser upptagna ut)

Okey, okey okey okey... Jag tycker att vi borde fixa något på Sverige wiki, ärligt talat... Tänk, Malaysia's wiki är snyggare än Sweden's... Om det är så, då är det något seriöst fel på er/vår Wiki.

Så låt mig bara ta en punktlista om vad som kan behöva fixas.

  • Skriv om texten
  • Översätt texten till Svenska
  • Uppdatera gamla saker
  • Skriva en generell historia beskrivning av Sverige, vi har nästan inget nertecknat, bara muntliga källor som försvinner mer och mer, dag för dag.
  • Göra vår Wiki intressant att läsa, Inte i stil med Dio och det töntiga skräpet, i stil med Germany eller Belgium...
  • Uppdatera den

Även så kanske det är en bra idée att uppdatera vissa partier? T.ex. så har FBS på wikin 666 medlemmar, på erepublik så har de mindre än 500... DNS manifest tror jag är dåligt uppdaterat, MSAPs wiki skrivs det inget på. Sen så kanske viktigast, vi måste föra våran objektivitet framåt, Jag så att Maposarus skrev "Senast uppdaterad av Mapusarus" (ursäkta min glömska för ditt namn) och det är inte objektivt. Även så finns en massa saker som måste rensas eller fixas, även trådar som behöver försvinna... --GustaviusSverige 21:40, 6 March 2009 (UTC)

Ja, Gustavius, det står att jag uppdaterade den senast, vilket visar att ingen annan är engagerad. Fast jag har inte så mycket tid, och när jag har hinner jag bara ändra statistiken. --Maposaurus 18:36, 11 March 2009 (UTC)


Ny Svensk sida Wikisida

User:Gustavius/Sandbox/Sweden som ni ser här så har jag ett nytt förslag för en ny Svensk wikisida, det enda som behöver läggas till är den Svenska version på det Svenska språket. Men det kan vara bra och veta era åsikter först... --GustaviusSverige 19:50, 29 March 2009 (UTC)

Jag måste säga, bra gjort Gustavius! Ändock så skulle jag vilja se lite mer om den svenska politiken. --Maposaurus 15:12, 2 April 2009 (UTC)

Det går inte att skriva så mycket om Svensk politik Mapo, Ska man då bara skriva "I Sverige så har FBS styrt sen Januari, åtskilliga partier har försökt ändra detta, dock så har det inte fungerat och därför är FBS kvar där de är." Svensk politik är väldigt svårt-skriven enligt mig --GustaviusSverige 08:15, 6 April 2009 (UTC)

Hehe =) Det är en bra layout, och om du kan få med det som står på den nuvarande sidan så vore det perfekt! --Maposaurus 13:56, 8 April 2009 (UTC)

Hmm, jag tycker det är alldeles för mkt, Gus, man orkar inte läsa. Kolla på DNS nya wiki (tack Leon Pong), den är väldigt enkel och läsa. Det är lättare att sätta saker på andra sidor än att ha en gigantisk sida själv. Som det är med "history", det blir lättare. Hmm, kan man skapa en allmän sandbox till den svenska wikin?--Dirty Harry 17:42, 21 April 2009 (UTC)