ALIANTA/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
RomânăIcon-Romania.pngALIANTA

Partid necunoscut

Informații Generale
Țară Flag-Romania.png Romania
Abreviere ALIANTA
Politică
Președinte italianul
Vice Președinte cristiwiz
Secretarul General ionutzd
Consilierul costin1989
Purtătorul de Cuvânt Nicolae Crefelean
Membri 118
Rank 3
Parlament 6/40 seats; 15 %
Orientare Far-Right
Ideologie Libertarian

Renaşterea ALIANŢEI

Scurt Istoric

ALIANTA a aparut ca partid in Mai 2013, pana atunci exista ca si Cruciada, cu membrii doar din Cruciatii. Dupa asta am preluat partidul, s-au alaturat colegii din FSR, din OCTOGON si cativa din alte UM-uri.

ALIANTA a fost un concept bazat pe o prietenie plecata de la 3 oameni, care a reusit relativ repede sa creeze un pol nou de putere politica in eRomania. A plecat la drum cu Matza-eLAM-Templierii, s-a reinventat cu Matza-eLAM-Cruciada si a reusit pe parcursul unui an sa desemneze aproape toti candidatii castigatori la alegerile prezidentiale si sa obtina lunar majoritate in congres.

Presedintii Partidului

Președinte Început de mandat Sfârșit de mandat Notă
okty 16 August 2012 15 Septembrie 2012
Sisk 16 Septembrie 2012 15 Octombrie 2012
sebasrb 16 Octombrie 2012 15 Decembrie 2012 2 mandate consecutive
okty 16 Decembrie 2012 15 Ianuarie 2013
LaleauaNeagra 16 Ianuarie 2013 15 Martie 2013 2 mandate consecutive
okty 16 Martie 2013 15 Aprilie 2013
iAntonio 16 Aprilie 2013 15 Mai 2013
ionutzd 16 Mai 2013 15 Noiembrie 2013 6 mandate consecutive
costin1989 16 Noiembrie 2013 15 Martie 2014 4 mandate consecutive
ionutzd 16 Martie 2014 15 Aprilie 2014
costin1989 16 Aprilie 2014 15 Iulie 2014 3 mandate consecutive

Carta partidului

SCOPUL

Scopul partidului ALIANTA este de a reprezenta cat mai bine interesele tarii atat pe plan intern cat si extern. Luptam pentru castigarea alegerilor si formarea guvernelor pentru ca astfel putem influenta in bine viata cetatenilor romani.


PRINCIPIILE care stau la baza deciziilor si functionarea partidului ALIANTA:

Social:

-nu invitam in partid jucatorii care nu doresc sa se implice in politica; Pentru noi este suficient sa vedem in profilul unui cetatean un mesaj de genul “Nu doresc sa ma implic in politica” pentru a nu-l deranja cu un mesaj politic.

-nu invitam in partid jucatorii care se afla in alte partide politice; Vrem si incercam sa respectam toate celelalte partide din Romania si evitam sa trimitem invitatii jucatorilor din alte partide politice.

-nu facem SPAM; Incercam sa nu trimitem mesaje prea des aceluiasi jucator. Este important pentru noi sa nu deranjam dar totusi sa ne trasmitem mesajul si invitatiile.


Cultural:

-sustinem limbajul decent; Este important pentru noi sa ne desfasuram activitatea intr-un mediu decent, in care jucatorii sa se respecte reciproc, chiar daca au pareri contradictorii. Limbajul este definitoriu pentru un jucator si incurajam membrii partidului ALIANTA sa isi sustina cu tarie punctul de vedere dar sa foloseasca un limbaj decent.

-sustinem un comportament moral si in interesul Romaniei: Ne dorim ca jucatorii partidului ALIANTA sa fie demni si sa aiba un comportament moral, sa reprezinte interesele Romaniei inainte de interesele de grup sau personale.

-sustinem seriozitatea si munca in echipa; Pentru noi distractia trebuie imbinata cu lucrul util. Ne distram ca o echipa, rezolvam probleme ca o echipa mergem mai departe ca o echipa. Puterea partidului sta in legatura stransa dintre membrii acestuia. Trebuie sa ne ajutam reciproc si sa ne sustinem.

Financiar:

-sustinem ca fiecare guvern sa cheltuiasca o suma de bani cel mult egala cu incasarile din luna respectiva; Atat cat depinde de noi, incercam sa respectam acest principiu care pentru noi reflecta eficienta unui guvern. Probabil oricine poate castiga o lupta cu foarte multi bani, dar sa castigi lupte cu o anumita suma de bani este adevarata provocare si dovada valorii unui guvern.

-sustinem un sistem de taxe moderate; Dorim un sistem de taxe echilibrat care sa aduca suficiente venituri guvernului. In acest fel soldatii pot recupera o parte de banii din taxe daca lupta la ordin, iar guvernul poate stimula soldatii sa lupte acolo unde este nevoie de damage.

Militar:

-sustinem dezvoltarea tinerilor jucatori; Dezvoltarea jucatorilor tineri este o prioritate a partidului ALIANTA deoarece ei reprezinta continuitatea si viitorul eRomaniei. Sustinem acordarea de recompense si beneficii jucatorilor care vor sa se dezvolte si demonstreaza seriozitate in munca si un comportament moral.


Semneaza

Presedintele partidului, costin1989.

Vice-presedintele partidului, galezzz.

Consilierul partidului, ionutzd.