Dictator/Română

From eRepublik Official Wiki
< Dictator
Revision as of 13:26, 13 February 2019 by Stephan Condurachis (Talk | contribs) (Created page with "{{LangMenu}}{{Politics}} center{{-}} {{TOCright}} {| |- |left | Un '''Dictator''' este un Commande...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Politică

Sistemul de votare · Alegerile din cadrul partidelor · Alegerile pentru Congres · Alegerile prezidentiale · Listele cu preşedinţii · Administrația țării

Dictatorship.png

Un Dictator este un comandant al unei unitați miliare care răstoarnă președintele țării, guvernul și congresul.

Cum să deveniți dictator?

Pentru a deveni dictator, un comandant al unității militare trebuie să înceapă o lovitură militară și să o câștige. Înainte de lovitura militară, comandantul găsește aliați în alți comandanți ai unităților militare din țară și în cele din urmă se luptă cu toți cei care susțin guvernul oficial și unitățile militare naționale care nu le-au susținut cauza.

Lovitura militară este condusă ca o singură luptă între ei și pentru a deveni dictator, partea comandantului unității trebuie să o câștige.

Puterile dictatorului

Pagina cu Administrarea țării așa cum o vede Dictatorul

Dictatorii au practic toată puterea din țară. Aceștia pot să treacă singură orice lege. Există doar 2 legi pe care dictatorii nu le pot începe: o lege pentru schimbarea mesajului noului cetățean și legea pentru destituirea președintelui.

Dictatorul poate iniția orice alte legi și el / ea va fi singurul care votează în ele. 24 de ore sunt încă necesare pentru ca o lege să treacă. Această regulă de 24 de ore este păstrată pentru a menține un echilibru în joc și pentru a evita ruperea mecanicii jocului, cum ar fi legile pactului de protecție reciprocă.

Un dictator poate acorda un plus de 50% din permisele de cetățenie pe care Congresul are dreptul să îl acorde în timpul mandatului actual. Suma este garantată chiar dacă congresmanii au cheltuit anterior unele sau toate dintre ele. Cetățenia comunicativă trece prin reinițializare după alegerile din Congres.

Un dictator numește, de asemenea, titlurile politice.


Legi care pot fi propuse de

Președinte: Mesaj cetățean nou · MPP/Pactul de protecție mutuală · Declară război · Lovitură aeriană · Tratat de pace · Embargoul comercial · Concesionarea resurselor
Congres: Donații de țară · Salariu minim · Demiterea președintelui · Emitere bani · Taxe · Acceptarea cetățeniei
Fie președinte, fie Congres: Inamic natural
Dictator: Oricare dintre legile de mai sus, cu excepția Mesaj cetățean nou și Demiterea președintelui

Note importante

  • Când un dictator câștigă putere într-o țară, cetățenia sa este schimbată automat pentru a se potrivi cu țara în care este responsabil.
  • Dacă un dictator atribuie altui jucător ca comandant al unității militare, statutul de dictator va fi transferat și el.
  • Un dictator poate candida și poate fi ales în toate tipurile de alegeri.
  • Un dictator nu poate începe o revoluție.
  • Dacă un președinte al țării X face o lovitură militară de succes în țara Y, el / ea va deveni dictator și va pierde în mod automat locul președintelui în țara X, ca și cum ar fi fost destituit.

Vezi de asemenea

References


Locuri de muncă
Locuri de muncă oficiale în joc Politică Membru al Congresului · Consilier · Guvernator · Ministru al Apărării* · Ministru al Educatiei* · Ministru al Afacerilor Externe* · Membru de partid · Președinte de partid · Președinte · Prim Ministru · Secretar general (partid) · Purtător de cuvânt · Vice președinte (partid)
*Există diferite funcții ministeriale, unele sunt oficiale, altele nu, dar toate sunt menționate la articol Ministru
Militar Comandant (UM) · Al doilea Comandant · Căpitan (UM) · Soldat · Grade militare · Grade Aircraft
Economie / Media Angajat · Manager general · Director de presă
Istoric: eRepublik Rising · eRepublik V1
Locuri de muncă create de jucători Politică Consilier · Ambasador (diplomație) · Șef de personal · Director · Director al Ambasadelor · Fondator · Justiţie · Ministru* · Rege · Liderul grupului parlamentar · Politician · Director de recrutare · Secretar general (alianţă) · Ministru al Apărării · Senator · Vorbitor · Vice președinte (țară) ·
*Există diferite funcții ministeriale, unele sunt oficiale, altele nu, dar toate sunt menționate la articol Ministru
Militar Consilier · Șef de personal · Ofițer comandant · Ofițer executiv · Ofițer · Ofițer de personal · Comandant suprem
Economie / Media Consilier · Redactor · Fondator · Designer grafic · Jurnalist