Difference between revisions of "Game moderators/Shqip"

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "{{LangMenu}} {{TOCright}} File:gm.png'''Projekti Moderatorët e lojës''' filloi si një objektiv kryesor për të siguruar moderim lënda në eRepublik duke zbatuar [[Rule...")
 
m (Andycro moved page Game Moderators/Shqip to Game moderators/Shqip without leaving a redirect: naming policy)
 
(3 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 2: Line 2:
 
{{TOCright}}
 
{{TOCright}}
  
[[File:gm.png]]'''Projekti Moderatorët e lojës'''  filloi si një objektiv kryesor për të siguruar moderim lënda në eRepublik duke zbatuar [[Rules/Shqip|rregullat e eRepublik]] dhe [[eRepublik:Terms of Service|Kushtet eRepublik të Shërbimit]]. Ekipi moderatorët lojë është gjithashtu një urë komunikimi ndërmjet qytetarëve eRepublik dhe Departamentit të Komunitetit, duke mbajtur Departamentin deri në datën minutë me ngjarjet më të rëndësishme në Botën e Re. Si dhe duke bërë lojë të kënaqshme për lojtarët, lojë të mbështesë Moderatorët Administratorët në raste të ndryshme. Informacion mbi se si të aplikoni për një pozicion moderatorit lojë mund të gjenden në eRepublik është rekrutuar Moderators faqe lojë.
+
'''Projekti Moderatorët e lojës'''  filloi si një objektiv kryesor për të siguruar moderim lënda në eRepublik duke zbatuar [[Rules/Shqip|rregullat e eRepublik]] dhe [[{{ns:project}}:Terms of Service|Kushtet eRepublik të Shërbimit]]. Ekipi moderatorët lojë është gjithashtu një urë komunikimi ndërmjet qytetarëve eRepublik dhe Departamentit të Komunitetit, duke mbajtur Departamentin deri në datën minutë me ngjarjet më të rëndësishme në Botën e Re. Si dhe duke bërë lojë të kënaqshme për lojtarët, lojë të mbështesë Moderatorët Administratorët në raste të ndryshme. Informacion mbi se si të aplikoni për një pozicion moderatorit lojë mund të gjenden në eRepublik është rekrutuar Moderators faqe lojë.
  
 
==Historia==
 
==Historia==
 +
<gallery style="float:left;" perrow=1 widths=40px heights=40px>
 +
Icon game moderator 1.png
 +
Icon game moderator 2.png
 +
Icon game moderator 3.png
 +
</gallery>
  
 
===Moderatoret e Parë===
 
===Moderatoret e Parë===
Line 10: Line 15:
  
 
===GF Dita===
 
===GF Dita===
{{Main|GF Day|GF Dita}}
+
{{Main|GF Day}}
  
 
Ekipi Moderimi eRepublik u bë më efektive sa më shumë qytetarë u bashkua me ta. Më 30 qershor 2010, ditën e 953 të Botës së Re një qytetar i [[USA|SHBA]] dhe moderatorët e komunitetit, [[Necrosis|nekroza]] rrjedhur detaje Moderatori tij llogarisë në forume eUS. Rrjedhur fjalëkalimi shkaktuar shumë gjëra si ndryshon emrat e gazetave, duke lëvizur ato në një llogari tjetër, duke i dhënë njerëzve medalje dhe ndalimin qytetarët. Qytetarët Banned përfshirë presidentë aktuale dhe ish, gjigandët beta, mediat famshme moguls dhe madje edhe numrin e qytetarëve 2: admin.
 
Ekipi Moderimi eRepublik u bë më efektive sa më shumë qytetarë u bashkua me ta. Më 30 qershor 2010, ditën e 953 të Botës së Re një qytetar i [[USA|SHBA]] dhe moderatorët e komunitetit, [[Necrosis|nekroza]] rrjedhur detaje Moderatori tij llogarisë në forume eUS. Rrjedhur fjalëkalimi shkaktuar shumë gjëra si ndryshon emrat e gazetave, duke lëvizur ato në një llogari tjetër, duke i dhënë njerëzve medalje dhe ndalimin qytetarët. Qytetarët Banned përfshirë presidentë aktuale dhe ish, gjigandët beta, mediat famshme moguls dhe madje edhe numrin e qytetarëve 2: admin.
  
[[GF Say|GF Dita]] ishte një goditje e madhe për të gjithë programin moderator.Qasja në mjete të administratës u hoq nga çdo moderatori komunitetit për shkak të këtyre ngjarjeve. Pasi që programi moderatori përballur kohë të vështira: një shumë të të menduarit dhe të riorganizimit ishte e nevojshme.
+
GF Dita ishte një goditje e madhe për të gjithë programin moderator.Qasja në mjete të administratës u hoq nga çdo moderatori komunitetit për shkak të këtyre ngjarjeve. Pasi që programi moderatori përballur kohë të vështira: një shumë të të menduarit dhe të riorganizimit ishte e nevojshme.
  
 
===Kthimit Moderator programit===
 
===Kthimit Moderator programit===
 
Programi moderatori shëruar ngadalë pas ditës GF. Disa muaj më vonë, një zgjidhje u gjet: Moderators Komunitetit. Moderatorët e komunitetit ishin të ndarë në tri grupe.Niveli njëri moderatorët qasje në mjetet e administratës ishin më të kufizuara - të nivelit tre moderatorët kishin të drejtat të gjerë. Ky sistem është krijuar për të parandaluar Dita GF ndonjëherë ndodh përsëri. Kur ju të bëhet një moderator ju janë dhënë një nivel qasje. Pas shërbimit të gjatë si moderator lojë ju janë promovuar në nivelin e ardhshëm. Ky sistem është aplikuar ende për moderatorët komunitetit aktuale.
 
Programi moderatori shëruar ngadalë pas ditës GF. Disa muaj më vonë, një zgjidhje u gjet: Moderators Komunitetit. Moderatorët e komunitetit ishin të ndarë në tri grupe.Niveli njëri moderatorët qasje në mjetet e administratës ishin më të kufizuara - të nivelit tre moderatorët kishin të drejtat të gjerë. Ky sistem është krijuar për të parandaluar Dita GF ndonjëherë ndodh përsëri. Kur ju të bëhet një moderator ju janë dhënë një nivel qasje. Pas shërbimit të gjatë si moderator lojë ju janë promovuar në nivelin e ardhshëm. Ky sistem është aplikuar ende për moderatorët komunitetit aktuale.
  
==Lista e Moderatorët Lojë aktuale me një distinktiv==
+
[[Category:Shqip]]
{{GMsCurrent}} <!-- Në mënyrë për të bërë ndryshime në listë, ju lutem modifikoni template. Mos shtoni askënd për këtë faqe -->
+
 
+
==Lista e ish Modenaratoreve==
+
{{GMsFormer}} <!-- Në mënyrë për të bërë ndryshime në listë, ju lutem modifikoni template. Mos shtoni askënd për këtë faqe -->
+
[[Category:Game Moderator]]
+

Latest revision as of 18:51, 7 December 2018

Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran2.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Projekti Moderatorët e lojës filloi si një objektiv kryesor për të siguruar moderim lënda në eRepublik duke zbatuar rregullat e eRepublik dhe Kushtet eRepublik të Shërbimit. Ekipi moderatorët lojë është gjithashtu një urë komunikimi ndërmjet qytetarëve eRepublik dhe Departamentit të Komunitetit, duke mbajtur Departamentin deri në datën minutë me ngjarjet më të rëndësishme në Botën e Re. Si dhe duke bërë lojë të kënaqshme për lojtarët, lojë të mbështesë Moderatorët Administratorët në raste të ndryshme. Informacion mbi se si të aplikoni për një pozicion moderatorit lojë mund të gjenden në eRepublik është rekrutuar Moderators faqe lojë.

Historia

Moderatoret e Parë

Rrënjët e programit moderatorit shkon aq larg sa qershor 2009. Loja e parë moderatorët eRepublik janë rekrutuar gjatë vjeshtës 2009. Moderatorët e parë u ftua për t'u bërë një lojë moderator nga Ekipi eRepublik. Shumica e tyre ishin qytetarë të famshëm të tilla si eRepublik analistë kryetarëve dhe anëtarëve të njohur të komuniteteve të ndryshme.

GF Dita

Artikulli Kryesor: GF Day

Ekipi Moderimi eRepublik u bë më efektive sa më shumë qytetarë u bashkua me ta. Më 30 qershor 2010, ditën e 953 të Botës së Re një qytetar i SHBA dhe moderatorët e komunitetit, nekroza rrjedhur detaje Moderatori tij llogarisë në forume eUS. Rrjedhur fjalëkalimi shkaktuar shumë gjëra si ndryshon emrat e gazetave, duke lëvizur ato në një llogari tjetër, duke i dhënë njerëzve medalje dhe ndalimin qytetarët. Qytetarët Banned përfshirë presidentë aktuale dhe ish, gjigandët beta, mediat famshme moguls dhe madje edhe numrin e qytetarëve 2: admin.

GF Dita ishte një goditje e madhe për të gjithë programin moderator.Qasja në mjete të administratës u hoq nga çdo moderatori komunitetit për shkak të këtyre ngjarjeve. Pasi që programi moderatori përballur kohë të vështira: një shumë të të menduarit dhe të riorganizimit ishte e nevojshme.

Kthimit Moderator programit

Programi moderatori shëruar ngadalë pas ditës GF. Disa muaj më vonë, një zgjidhje u gjet: Moderators Komunitetit. Moderatorët e komunitetit ishin të ndarë në tri grupe.Niveli njëri moderatorët qasje në mjetet e administratës ishin më të kufizuara - të nivelit tre moderatorët kishin të drejtat të gjerë. Ky sistem është krijuar për të parandaluar Dita GF ndonjëherë ndodh përsëri. Kur ju të bëhet një moderator ju janë dhënë një nivel qasje. Pas shërbimit të gjatë si moderator lojë ju janë promovuar në nivelin e ardhshëm. Ky sistem është aplikuar ende për moderatorët komunitetit aktuale.