راهنما: در حال ویرایش

From eRepublik Official Wiki
< Help:Editing
Revision as of 16:40, 12 March 2020 by Andycro (Talk | contribs) (removing video template (not working anymore) and small corrections)

Jump to: navigation, search
Green check.jpg

این صفحه یک صفحه رسمی ایریپابلیک است .
این یک صفحه مدیریتی است . اگر می خواهید تغییری دهید لطفاً به ادمین اطلاع دهید .


Erepublik-logo.jpg

فهرست ها
Languages: 
EnglishIcon-English.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
한글Icon-South Korea.png
RomânăIcon-Romania.png


تمام صفحات در ویکی , به جز صفحات حفاظت شده , برای هر کسی باز است تا بتواند ویرایش کند .

ویرایشگر حرفه ای , QJ Lincoln , تعداد خیلی زیادی نکنه ساخته است . این نکات اطلاعات پایه ای زیادی در مورد بازی می دهد . بخش های زیر برخی از این اصول را برای همه ویرایشگران نشان می دهد .

ساختن یک صفحه

اگر این یک صفحه برای یک شهروند , سازمان , حزب یا کارخانه است , بر روی Wiki Link blackbook.jpg در صفحه کلیک کنید . یک صفحه خالی ویکی با اسم مورد نظر نشان داده خواهد شد (برای دیدن اطلاعات بیشتر در مورد نامها , سیاست های اسم را ببینید .

برای ساخت صفحه در مورد یک چیز دیگر , نام آنرا در قسمت جستجو بنویسید .

ویرایش مکانیک ها

بر روی ویرایش  کلیک کنید تا این مقاله را تغییر دهید

هر صفحه ای لینکی دارد که نوشته است "ویرایش". بر روی ویرایش کلیک کنید تا صفحه را به صورت نوشتاری ببینید .

دیدن پیش نمایش

یکی از مهم ترین چیزهایی که باید از الان استفاده شود دکمه دیدن پیش نمایش است . این دکمه به شما اجازه می دهد پیش نمایشی از صفحه ای را که ویرایش می کنید ببینید , قبل از اینکه شما چیزی را عملاً ذخیره کنید . همه ما اشتباه می کنیم ; این عمل به شما اجازه می دهد آنها را کم کنید . استفاده از Show preview.png قبل از ذخیره به شما اجازه می دهد سعی کنید تغییرات قالب بندی و دیگر ویرایش ها را بدون بهم ریختم تاریخچه صفحهرا انجام دهید و تعدادی مزایای دیگر . هر چند ، قراموش نکنید که بعد از دیدن پیش نمایش تغییرات خود را ذخیره کنید !

خلاصه ویرایش

جعبه خلاصه ویرایش

قبل از اینکه دکمه ذخیره را فشار دهید , مقررات خوبی وضع شده است تا شما توضیح مودبانه ای در مورد ویرایش خود در خلاصه ویرایش در بین پنجره ویرایش و دکمه ذخیره بنویسید . می توان آن را کاملاً مختصر و مفید نوشت ; به طور مثال شما فقط می نویسید "typo" , همه میدانند که این یک ویرایش جزیی است , یا کمی ویرایش کوچک دیگر است . همچنین , اگر این تغغیر شما جزیی است , به عنوان یک غلط املایی و یا دستور زبان , مطمئن شوید که جعبه "This is a minor edit" را تیک بزنید (فقط در صورتی که وارد شده باشید قابل دسترس است) .

اسم صفحات , سربرگ و فرعیات

سربرگ ها و فرعیات راه آسانی برای بهبود بخشیدن به مقاله ها هستند . اگر شما میتوانید دو یا چند موضوع را مورد بحث قرار دهید , شما می توانید مقاله را به چند قیمت تقسیم کنید .

سربرگ ها میتوانند اینگونه ساخته شوند :

اگر یک مقاله دارای حداقل 4 سربرگ باشد , یک جدول از محتویات به طور خودکار ساخته می شود . سعی کنید یک سربرگ را در این صفحه بسازید :Special:Mypage/Sandbox. به صورت خودکار به فهرست محتویات اضافه خواهد شد , به فرض اینکه سه تای دیگر وجود دارد . شما می توانید این جدول فهرست ها را با کد __FORCETOC__ در هر جایی که میخواهید قرار دهید (ترجیحاً در بالا).

اگر شما میخواهید که نام صفحه تغییر کند , از کلمه جادویی DISPLAYTITLE استفاده کنید . این کلمه باید در بین کاراکتر های ویژه استفاده شود . یک اسم معنی دار را برای خوانندگان صفحه نمایش می دهد .

{{DISPLAYTITLE:Display name}} {{DISPLAYTITLE:eRepublik}} تغییر عنوان از "ERepublik" به "eRepublik"

سبک ها

تو پر و کج

شایع ترین برچسب هایی که در ویکی استفاده می شود توپر و کج می باشد . هر دوی آنها از طریق دکمه هایی که در بالای پنجره ویرایش قرار دارد مشاهده می شود . شما همچنین می توانید از علامت آپوستروف برای کج یا توپر کردن استفاده کنید ('):

کج ''italic'' = italic
توپر '''bold''' = bold
توپر و کج '''''bold italic''''' = bold italic

لینک ها

لینک های ویکی

برای لینک دادن به دیگر صفحات ویکی (صدا کردن یک لینک ویکی), نام صفحه ویکی را در درون یک براکت دوتایی قرار دهید [[Iran]] = Iran
برای نشان دادن یک لینک به عنوان متفاوت , یک علامت خط صاف "|" بعد از اسم اصلی وارد کنید . [[Persian_Assassins|PAP]] = PAP
برای لینک دادن به یک قسمت خاص از صفحه , قسمت مورد نظر را بعد از "#" وارد کنید . شما می توانید از لیستی که در بالا نمایش داده شده است استفاده کنید . [[Iran#Geography|Iranian regions]] = Iranian regions
برای نشان دادن نوشته عنوان یک لینک به صورت توپر یا کج , دو براکت دوبله لینک را در بین آپوستروف های مخصوص توپر یا کج قرار دهید ''[[eRepublik Insider]]'' = eRepublik Insider
برای ساختن یک لینک انتقال دهنده (صفحه ای که یک کاربر را به کاربر دیگری انتقال می دهد) لطفاً از این کد استفاده کنید !! #Redirect[[صفحه مورد نظر]]

لطفاً بررسی کنید صفحاتی را که به آنها لینک می دهید درست بوده و وجود داشته باشند . لینک هایی که کار می کنند با رنگ آبی , و لینک هایی که به یک صفحه خالی می روند با قرمز نمایش داده می شوند .


لینک به ایریپابلیک

برای لینک دادن آسانتر به ایریپابلیک , یک قالب ویژه به اسم eLink ساخته شده است . قالب لینک های ایریپابلیکی از فرم زیر استفاده می کند :

  • {{eLink| entity | number | description}}
لینک دادن به یک پروفایل {{eLink|citizen|1917095|German Admin}} = German Admin
لینک به روزنامه {{eLink|newspaper|184130|Wiki Chronicle}} = Wiki Chronicle
لینک به مقاله {{eLink|article|985648|Time for an Update}} = Time for an Update
لینک به واحد نظامی {{eLink|unit|1592|Pacific Wolves Pack}} = Pacific Wolves Pack
لینک به حزب {{eLink|party|2444|Sacuvajmo eSrbiju}} = Sacuvajmo eSrbiju
لینک به سازمان {{eLink|organization|2044653|Org}} = Org

لینک های خارجی

برای لینک دادن به یک صفحه خارجی , لینک را در یک براکت تک دانه ای قرار دهید [http://www.google.com] = [1]
با اینکه توصیه نمی شود , شما می توانید فقط لینک را تایپ کنید . ویکی به صورت خودکار این نوشته را به لینک تبدیل می کند (مثل لینک های بالا می شود) و به صورت یک آدرس وب خالص نمایش داده می شود , کد "http://" را هم حتماً بنویسید . اگر این کار را انجام ندهید , لینک های خالص خیلی زشت خواهند شد و ممکن است ب درستی به صفحه وب دلخواه منتقل نشوید . http://www.google.com = http://www.google.com
برای لینک دادن به یک صفحه خارجی با توضیحات متفاوت [http://www.google.com Google search engine] = Google search engine
در این ویکی میتوان به دیگر رسانه های ویکی هم دسترسی داشت , برای مثال : ویکیپدیا ، خیلی سریع و آسان می توان به صفحات ویکیپدیا لینک داد: [[Wikipedia:Spider]] = Wikipedia:Spider
به دیگر رسانه های ویکیپدیا هم به آسانی می شود لینک داد: [[Wikipedia:it:Ragno]] = Wikipedia:it:Ragno

عکس و فیلم

قبل از اضافه کردن یک عکس به صفحه , شما اول باید آن را به ویکی اضافه کنید .

  • بر روی Upload File در نوار کناری کلیک کرده و به صفحه مورد نظر بروید .

متناوب

  • لینک فایل را در صفحه تایپ کنید (برای مثال :[[File:picture.jpg]]), بر روی لینک قرمز کلیک کرده تا به صفحه آپلود فایل مورد نظر بروید .
برای اضافه کردن یک عکس به صفحه Type [[File:Icon-gold.gif]] = Icon - Gold.gif
برای تغییر مکان عکس (از left, center, یا right استفاده کنید ) Type [[File:Icon-gold.gif|left]] =
Icon - Gold.gif
برای اضافه کردن یک قاب Type [[File:Icon-gold.gif|frame]] =
Icon - Gold.gif
برای اضافه کردن عنوان Type [[File:Icon-gold.gif|frame|Icon for Gold]] =
Icon for Gold
برای ساختن یک پیش نمایش از یک عکس بزرگ Type [[File:Icon-gold.gif|thumb]] =
Icon - Gold.gif
برای اندازه دادن به یک عکس , یک اندازه متفاوت را بعد از عکس بنویسید Type [[File:Icon-gold.gif|50px]] = Icon - Gold.gif

تورفتگی

تو رفتگی به صورت قابل توجهی بحث ها را بهبود می بخشد , آن را برای خواندن راحت تر می کند . یک تمرین استاندارد برای تو رفتگی جواب دادن شما به یک نوشته است .

در اینجا راه های زیادی برای تو رفتگی در ویکی وجود دارد :

تو رفتگی های ساده

ساده ترین راه برای تو رفتگی استفاده از ویرگول (:) در شروع خط است . ویرگول های بیشتر , تو رفتگی نوشته ها را بیشتر می کند . یک خط جدید (فشار دادن اینتر ) آخر یک تو رفتگی را نشان می دهد .

مثال
این یک متن معمولی است.
: این یک متن معمولی است.
:: این متن تورفتگی بیشتری دارد.
اینطور نشان داده می شود :

این یک متن معمولی است .

این یک متن معمولی است .
این متن تورفتگی بیشتری دارد .

نقطه های گلوله ای

شما همچنین می توانید در تو رفتگی ها از نقطه نقطه استفاده کنید , معمولاً برای لیست استفاده می شود . برای وارد کردن یک نقطه , از علامت ستاره (*) استفاده کنید . برای تو رفتگی های بیشتر از ستاره های بیشتری استفاده کنید .

مثال :
* اولین خط لیست
* دومین خط لیست
** زیر مجموعه خط دوم
* سومین خط لیست
اینطور نشان داده می شود :
  • اولین خط لیست
  • دومین خط لیست
    • زیر مجموعه خط دوم
  • سومین خط لیست

آیتم ها شماره گذاری شده

شما می توانید یک لیست شماره گذاری شده درست کنید . برای اینکار , از علامت شارپ یا همان مربع (#) استفاده کنید . این کار معمولاً برای نظر سنجی و رای گیری استفاده می شود . دوباره , شما می توانید با تعداد بیشتری #s برای تو رفتکی های بیشتر استفاده کنید .

مثال :
# اولین خط لیست
# دومین خط لیست
## زیر مجموعه خط دوم
# سومین خط لیست
اینطور نشان داده می شود :
  1. اولین خط لیست
  2. دومین خط لیست
    1. زیر مجموعه خط دوم
  3. سومین خط لیست

نقل قول ها

در اینجا راه های زیادی برای نقل قول کردن در مقاله ها هست . لطفاً برای استفاده از آنها قالب های زیر را دنبال کنید .

صفحات گفتگو

صفحات گفتگو کلیدی به آینده هر صفحه از ویکی است , می توانید .

اگر شما میخواهید در مورد یک مقاله سوالی بپرسید , یا یک انگرانی یا اضهار نظر دارید , شما می توانید در صفحه گفتگوی آن مقاله نوشته خود را بنویسید . شما میتوانید با کلیک بر روی تب "discussion" در بالای عر صفحه ای این کار را انجام دهید . اگر لینک به صورت قرمز بود نگران نشوید ; شما میتوانید صفحه گفتگو را بسازید اگر وجود ندارد .

وقتی شما یک نظر جدید پست می کنید , آن را در پایین صفحه قرار می دهید . استثنا است که اگر شما به شخص دیگری اضهار نظر کردید , نظر خود را در زیر آن بنویسید . شما میتوانید نظر خود را به صورت تو رفته از علامت (:) در شروع خط استفاده کنید . همچنین , فراموش نکنید که امضایتان را بگذارید , پایی را ببینید .

صفحات گفتگوی کاربر

هر کمک کننده ای یک صفحه گفتگو دارد که کاربران دیگر می توانند در آن برای دیگران پیغام بگذارند . اگر کسی برای شما پیغامی گذاشت , شما می توانید پیغام "You have new messages" را ببینید , با لینکی که به صفحه گفتگوی شما می رود .

شما می توانید به دو طریق جواب دهید . یکی اینکه در صفحه گفتگوی آن شخصیغام خود را بنویسید . راه دیگری آن است که در زیر همان صفحه در زیر نظر آن شخص نظر خود را بنویسید . هر دو در ویکی مشترکند ; به هر حال , این را بدانید جواب دادن در صفحه گفتگوی خودتان را شخص دیگر نمیتواند ببیند , اگر آن شخص به صفحه گفتگوی شما نیاید . اگر شما این راه را انتخاب کردید , ایده خوبی است که در بالای صفحه گفتگوی خودتان بنویسید تا بقیه بدانند که شما جواب داده اید .

امضاء کردن

وقتی شما یک نظر می نویسید , یادتاد باشد که آن را امضا کنید ! بر روی این دکمه File:Sign.jpg در بالای پنجره ویرایش کلیک کنید . شما همچنین می توانید این کد را تایپ کنید :

  • ~~~ برای اسم (try2BEEhelpful), یا
  • ~~~~ برای اسم و تاریخ (try2BEEhelpful 19:09, 12 Dec 2003 (UTC))
  • ~~~~~ فقط برای تاریخ (19:09, 12 Dec 2003 (UTC)).

شما معمولاً باید با اسم و تاریخ امضاء کنید .

تجربه

تجربه ! در این زمان , به جای ویرایش (سند باکس), با کلیک بر روی "Discuss this page" یا "Discussion" یک پیام در صفحه گفتگو ایجاد کنید . یادتان باشد که حتماً امضا کنید . شما باید سعی کنید به پست شخص دیگری پاسخ دهید . یادتان باشد , شما باید از "Show preview" برای دیدن کاری که انجام داده اید قبل از ذخیره استفاده کنید .

منبع

برای اطلاعات بیشتر