Konstantinos Mitsotakis/Ελληνικά

From eRepublik Official Wiki
< Konstantinos Mitsotakis
Revision as of 02:39, 5 October 2018 by Andycro (Talk | contribs) (elinking; wikilinking; small corrections)

Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png


Dead citizen.png
Dead citizen

Konstantinos Mitsotakis

31 Message  · Wiki

Citizen1651924.jpg
Κοινωνία
Εθνικότητα Flag-Greece.jpg Ελληνική
Ημερομηνία γέννησης July 16, 2009
Ημερομηνία θανάτου End of 2012
Κατοικία Thrace
Φύλο Male
Εφημερίδα H Epitimi
Πολιτική
Congress member του/της Epirus
July 25, 2010 – August 25, 2010
Υπηρέτησε υπό Democratic Party of Greece
Party president του/της Democratic Party of Greece
March 15, 2010 – June 15, 2010
Διαδέχθηκε από Jimakos-Thess
Διαδέχθηκε τον/την efprepios_Rev
December 15, 2010 – January 15, 2010
Διαδέχθηκε από dr.vegapunk
Διαδέχθηκε τον/την fightforyourhistory
Party president του/της Fileleu8eri Patriotiki Symaxia
July 15, 2011 – August 15, 2011
Διαδέχθηκε από Liakouris
Διαδέχθηκε τον/την Ioustinianos12
Congress member του/της Macedonia
August 25, 2010 – September 25, 2010
Υπηρέτησε υπό Fileleu8eri Patriotiki Symaxia
Party president του/της Fileleu8eri Patriotiki Symaxia
September 15, 2011 – October 15, 2011
Διαδέχθηκε από Ioustinianos12
Διαδέχθηκε τον/την Johnoagrios
President του/της Greece
November 5, 2011 – December 5, 2011
Υπηρέτησε υπό Fileleu8eri Patriotiki Symaxia
Διαδέχθηκε από Persival
Διαδέχθηκε τον/την Iaswn
Στρατός
Βαθμός στρατού Icon rank Supreme Marshal*.png Supreme Marshal*
Βαθμός αεροπορίας Airman 0.png Airman

Γενικά Στοιχεία

Ο Konstantinos Mitsotakis γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 2009. Έχει διατελέσει τρεις φορές Υφυπουργός Νέων Παικτών, δύο φορές σε κυβερνήσεις Tall_niki και ακόμη μία στην Κυβέρνηση του Thanasis_Shoinas. Ακόμη, τον Οκτώβριο του 2011 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Κυβέρνηση του Persival. Τώρα, είναι Πρόεδρος της Ελλάδας.

Πολιτική

Αρχικά, εντάχθηκε στο Εθνικό Ενωτικό Κίνημα (Ε.Ε.Κ.) που ήταν και το μεγαλύτερο κόμμα της Ελλάδας, όμως μετά από λίγο αποφάσισε να φύγει, αφού κατάλαβε πως η πολιτική του κόμματος δεν τον εκπροσωπούσε πια.

Μετά από την φυγή του από το Εθνικό Ενωτικό Κίνημα (Ε.Ε.Κ.), αποφάσισε να διεκδικήσει την Προεδρία του H.P.C. (σημερινό G.I.P.), ώστε να το μετατρέψει σε ένα αμειγώς ελληνικό κόμμα. Τότε, το H.P.C. ήταν το κόμμα στο οποίο είχαν μαζευθεί όλοι οι ξένοι παίκτες που προ μηνών είχαν διαπράξει Political Take Over στην Ελλάδα, αφανίζοντας όλο της τον πλούτο. Όπως ήταν φυσικό, στις 15 Οκτωβρίου του 2009, ηττήθηκε για μόλις μερικές ψήφους. Τον ίδιο μήνα όμως, ιδρύθηκε το πεμπτο κατά σειρά κόμμα της Ελλάδας, το Democratic Party of Greece. Ο Konstantinos Mitsotakis εντάχθηκε στο κόμμα από την πρώτη μέρα ίδρυσής του, στις 16 Οκτωβρίου του 2009.

Έπειτα από πέντε μήνες ανελειπούς παρουσίας στο Democratic Party of Greece, στις 15 Μαρτίου του 2010, εκλέγεται για πρώτη φορά Πρόεδρος κόμματος. Παραμένει στον προεδρικό θώκο για τέσσερις συνεχόμενους μήνες, μέχρι τον Ιούνιο του 2010. Κατά την διάρκεια αυτών των τεσσάρων θητειών, το Democratic Party of Greece κατάφερε να εκλέξει Βουλευτές έπειτα από διάστημα τριών μηνών και από 46 μέλη, τον Μάϊο του 2010 έφθασε τα 120.

Στις 25 Ιουνίου του 2010, εκλέγεται Βουλευτής με το Democratic Party of Greece για πρώτη φορά. Στις 15 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, αναλαμβάνει και πάλι την Προεδρία του κόμματος για τελευταία φορά. Τον Φεβρουάριο του 2011, αποφασίζει να αποχωρήσει προσωρινά από το Democratic Party of Greece, αφού θεώρησε πως πρέπει να μεταβεί σε κάποιο μεγαλύτερο κόμμα, έτσι ώστε να ανακαλύψει κι άλλες πτυχές του παιχνιδιού. Επέλεξε το G.I.P., στο οποίο έμεινε για τρεις μήνες, έως ότου επέστρεψε τον Μάιο στο Democratic Party of Greece.

To Democratic Party of Greece, μετά από απόφαση των στελεχών του, σταμάτησε να υπάρχει και δημιουργήθηκε ένα νέο κόμμα στην θέση του, η Φιλελεύθερη Πατριωτική Συμμαχία, στην οποία και τώρα ανήκει.

Ακόμα, στις 5 Νοεμβρίου του 2011 εκλέγεται Πρόεδρος της Ελλάδας, με την στήριξη της Φιλελεύθερης Πατριωτικής Συμμαχίας, του GIP, της ΕΔΑ και της Νέας Πορείας. Στο διάστημα της θητείας του προσπάθησε να υπογράψει σύμφωνο ειρήνης με την ΠΓΔΜ, αλλά οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν. Έτσι, αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος ώστε να ελευθερωθεί η Ελλάδα είναι μια δυνατη αντεπίθεση απέναντι στην ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα κέρδισε πίσω όλες τις περιοχές της, απέκτησε Βουλή έπειτα από ένα μήνα απουσίας και ακόμη κατέκτησε τις περιοχές της ΠΓΔΜ στα βόρεια.

Στρατιωτικά

Κατά την τρίμηνη παρουσία του στο G.I.P., τον Μάρτιο του 2011, έγινε μέλος στην στρατιωτική ομάδα Tiger Military Forces.

Παρέμεινε στην ομάδα μεχρι και την οριστική διάλυσή της. Μέχρι τότε, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο του Battle Hero Medal. Έπειτα, προτίμησε να μείνει μακριά από όλες τις στρατιωτικές μονάδες, μέχρι που στις 5 Νοεμβρίου του 2011 εντάχθηκε στους Knights who say Ni.

Ακόμη, έχει κερδίσει 19 Super Soldier Medals, αλλά και συνολικά 5 Battle Hero Medals.

Media

Ο Konstantinos Mitsotakis διαθέτει την εφημερίδα Η Επίτιμη.

Κοινότητα

Ο Konstantinos Mitsotakis διαθέτει 1 Society Builder Medal και 10 Hard Worker Medals.