eRepublik Official Wiki:WikiProject Macedonia

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
edit

Icon exclamation gray.png Urgent

This project is currently offline!

This project is not active any more. If you would be interested in re-activating it, feel free to do so.
If you do not know what to do, feel free to contact Andycro for assistance, or post your questions in the Bar.

Цели на проектот

Проектов е започнат на 23 декември 2012 година. Овој проект служи за полесно организирање на македонските вики едитори, дискутирање, масовно едитирање и друго. Тој што сака да се придружи кон овој проект нека ме контактира мене(Martink8) и нека ја стави кутијата на неговиот профил.


Учесници во проектот

Уредници који учествују у реализацији овог пројекта су следећи:

Координатор Учесници

Моментално нема


Приоритетни

  • Обновување на старите статии

Среден приоритет

Потребен превод за овие статии.

Помал приоритет

  • Преведување на сите страници на македонски јазик

Архива

Во архивата внесувајте ги вашите помали/поголеми преведени статии и поголеми уредувања. Поголемите означувања облежувајте ги со (П) пред објавата.

(Р) * Martink8 ја преведе/уреди статијата Republic of Macedonia (FYROM)/Македонски