ATLANTIS invasion of France/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
EspañolIcon-Spain.png

Introducere

ATLANTIS invadează Franţa
BlankMap-World.png
Date 7 Decembrie 2008 –
Location Franţa
Result Franţa/Victoria PEACE
Belligerents
Flag-ATLANTIS.jpg ATLANTIS
Flag-UK.jpg UK
Flag-USA.jpg USA
Flag-Sweden.jpg Sweden
Flag-Canada.jpg Canada
Flag-Spain.jpg Spain
Flag-PEACE.jpg PEACE
Flag-France.jpg France
Flag-Portugal.jpg Portugal
Flag-Italy.jpg Italy
Flag-Indonesia.jpg Indonesia
Flag-Iran.jpg Iran
Flag-Brazil.jpg Brazil

ATLANTIS invadează Franţa, nume de cod Operaţiunea Pâine Prăjită, este o invazie lansată de ATLANTIS împotriva Franţei şi a început pe 7 Decembrie 2008, după ce Spania i-a declarat război Franţei. În curând, USA, Marea Britanie, Canada şi Suedia i-au declarat şi ele război Franţei.

Fundal

Planul ATLANTIS era ca să-i dea Elveţiei independenţa înapoi la prima regiune elveţiană pe data de 15 Decembrie. ATLANTIS nu i-a oferit un ultimatum Franţei ci a decis ca să poarte un război unilateral împotriva Franţei. Între timp, forţele argentiniene au asaltat regiunea Western Cape (regiune a Africii de Sud, dar cucerită de Indonesia), distrăgând armata indoneziană şi lăsând ca celelalte ţări ATLANTIS să lanseze atacul asupra Franţei.

Justificarea oficială a Suediei pentru război a fost preluarea regiunilor din Franţa cu densitate mare de lemn. Celelalte ţări au fost acuzate că au pornit război din acelaşi motiv, dar niciuna nu a confirmat acest lucru. Coincidenţă sau nu, primele regiuni ale Franţei invadate au fost cele care aveau materii prime cu densitate mare.

Războaie