Advisor/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
TürkçeIcon-Turkey.png

Këshilltar ose këshilltar është një përdorues krijuar pozicion të përdorura shpesh në qeveritë e vendeve ose partive politike, si dhe mund t'i referohet:

Erepublik

Këshilltaret e eRepublik (duke filluar nga e djathta): Lisa - Lana - Gina - Emma - Plato - Caesar - Carla

Nuk ka qenë gjithmonë këshilltarët në eRepublik qytetarëve udhëzuese në udhëtimin e tyre.

Këshilltaret në Beta

  • Plato - në pension gjatë beta
  • Caesar - took over platos position after military module was launched.

Këshilltaret ne V1

  • Plato - kthyer si këshilltar

Këshilltarët në rritje


Financat

edit

Speech balloon.png User-created position

Kjo faqe përmban elemente/ konceptet/idetë të cilat nuk janë lojë përmban eRepublik.
  • Tregtimit mall këshilltar, çdo person që angazhohet në biznesin e këshillimit të tjerët.
  • Këshilltar financiar, i njohur gjithashtu si një projektues financiare, një praktikues profesional i cili i ndihmon njerëzit të merren me çështje të ndryshme personale financiare përmes planifikimit të duhur.
  • Investimi këshilltar, një individ apo firmë që këshillon klientët mbi çështjet e investimeve.
  • Këshilltar tatimor, një ekspert në ligjin e taksave

Politikat

edit

Speech balloon.png User-created position

Kjo faqe përmban elemente/ konceptet/idetë të cilat nuk janë lojë përmban eRepublik.
  • Këshilltar ushtarak apo luftarake, ushtarët dërguar në vendet e huaja për të ndihmuar atë komb me detyra të ndryshme ushtarake
  • Këshilltari i Sigurisë Kombëtare, këshilltari kryesor për një qeveri kombëtare për çështjet e sigurisë
  • Këshilltar i lartë, një person i emëruar për të këshilluar në nivelet më të larta të qeverisë kombëtare dhe politikës


Jobs
Official in-game Politics Congress member · Councillor · Governor · Minister of Defence* · Minister of Education* · Minister of Foreign Affairs* · Party member · Party president · President · Prime Minister · Secretary general (party) · Spokesman · Vice president (party)
*There are different minister position, some are official, some not, but all are mentioned in the article Minister
Military Commander · 2nd Commander · Captain · Soldier · Recruit · Military ranks · Aircraft ranks · Dictator
Economy / Media Employee · General manager · Press director
Historical: eRepublik Rising · eRepublik V1
User created jobs Politics Advisor · Ambassador · Chief of staff · Director · Director of Embassies · Founder · Justice · Minister* · Monarch · Parliamentary group leader · Politician · Recruitment director · Secretary general (alliance) · Secretary of Defense · Senator · Speaker · Vice president (country) ·
*There are different minister position, some are official, some not, but all are mentioned in the article Minister
Military Advisor · Chief of staff · Commanding officer · Executive officer · Officer · Staff officer · Supreme Commander
Economy / Media Advisor · Editor · Founder · Graphic designer · Journalist