Aerial skins/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului

Puteți vedea "skinurile aeriene" după intrarea în depozitul de vehicule într-o luptă aeriană. Implicit, toate skinurile sunt blocate, dacă nu le-ați obținut în timpul questurilor. Dacă aveți un skin aerian, îl puteți schimba și apariția dvs. pe câmpul de luptă va fi diferită.

Skinuri

Aripile fantomă

Aripile fantomă a fost obținut câștigând un număr remarcabil de puncte de prestigiu în provocarea aniversară de sărbătoare care a urmat celei de-a 10-a aniversări a eRepublik. Ridicați-vă deasupra norilor și arătați-vă dușmanilor, cerul nu este o limită pentru măreția voastră. Să ne întoarcem și să ardem!

ER-11 Skycutter

ER-11 Skycutter a fost obținut prin încheierea unei provocări aniversare de 11 ani. Vânați-vă dușmanii în foc rapid și ridicați-vă deasupra cerului pentru a domina lupta cu ER-11 Skycutter!

Galerie

Aripile fantomă (Ghostwing)
ER-11 Skycutter