Aircraft battle/Ελληνικά

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
한글Icon-South Korea.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Ενέργειες Στρατιώτη

ΣτρατιώτηςΕκπαίδευσηΜάχηΑνταρτοπόλεμοςΠεδίο ΜάχηςΑερομαχίαΑποθήκη οχημάτωνΕμφανίσεις τανκΒαθμοί στρατούΒαθμοί αεροπορίαςΣτρατιωτικές φόρμουλες

Οι αεροπορικές μάχες ή αερομαχίες είναι μέρος της κανονικής εκστρατείας, αναμειγμένη με τις μάχες εδάφους. Μετά από κάθε 3 γύρους μαχών εδάφους, ο τέταρτος θα είναι αεροπορική. Εισήχθησαν την μέρα 3,165.

Γενικές πληροφορίες

 • Οι αερομαχίες δεν χωρίζονται σε divisions, και το influence όλων των μαχητών μετράει ενάντια ενός τοίχοι.
 • Μια αεροπορική μάχη θα δώσει 22 βαθμούς εκστρατείας στην νικητήρια πλευρά (η νίκη όλων των 4 divisions μια μάχης εδάφους δίνει 11 βαθμούς). Υπενθυμίζεται ότι χρειάζονται 94 βαθμοί για να κερδηθεί μια εκστρατεία.
 • Η αεροπορική μάχη γίνεται ανά 3 γύρους σε μια εκστρατεία, δηλαδή στους 4ο, 8ο, 12ο και 16ο.
 • Τα MPPs είναι ενεργά στις αερομαχίες.
 • Στην αρχική έκδοση, οι αεροπορικές μάχες δεν μπορούσαν να υπαχθούν σε κατάσταση epic.

Πολεμώντας ως πιλότος

Aerial battlefield
 • Η δύναμη δεν επηρεάζει τις δυνατότητες του πιλότου. Το αντίστοιχο skill για την αεροπορία είναι η αντίληψη (=perception), αλλά δεν θα υλοποιηθεί ποτέ, με το σκεπτικό ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μεγάλες διαφορές στους παίχτες, όπως έγινε με τις μάχες εδάφους. Οπότε, έχοντας όλοι οι μαχητές μηδενικό perception, λίγο πολύ οι νέοι παίχτες μπορούν πιο εύκολα να ανταγωνιστούν τους παλιούς.
 • Όταν πολεμάς σαν πιλότος όλοι οι παίχτες θα κερδίσουν πόντους εμπειρίας, ακόμα και αυτοί που έχουν αγοράσει το infantry kit.
 • Οι τωρινοί ενισχυτές ζημιάς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις αερομαχίες. Το μπόνους ζημιάς που λαμβάνετε ως ελίτ πολίτης και το μπόνους του Φυσικού Εχθρού εφαρμόζεται όταν πολεμάτε ως πιλότος.
 • Ο επιταχυντής ζημιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αερομαχίες.
 • Το μπόνους στρατιωτικού βαθμού που είναι διαθέσιμο στο πακέτο War stash μετράει και στην πρόοδο του αεροπορικού βαθμού.
 • Μόνο τα όπλα που παράγονται στην βιομηχανία αεροσκαφών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πιλότος. Μπαζούκες, ρουκέτες, πύραυλοι κρουζ, βόμβες και άλλα “μυστικά όπλα” ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αερομαχίες. Ο πιλότος μπορεί επίσης να πολεμήσει και χωρίς όπλα. Η ζημιά που κάνει υπολογίζεται από τον ίδιο τύπο για την μάχη εδάφους.

Υπολογισμός ζημιάς

Υπενθυμίζεται ότι το influence είναι αυτό που πραγματικά υπολογίζεται και όχι το damage, καθώς πια το influence έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στις μάχες, ενώ το damage έχει χάσει αρκετά την αξία του σε βαθμό που είναι σαν μην υπάρχει πια.
Όπως ειπώθηκε προηγουμένως, ο τύπος για τον υπολογισμό της ζημιάς είναι ίδιος με αυτόν για τις μάχες εδάφους, αλλά έχοντας μόνιμα το perception στο 0, ο τύπος απλοποιείται και γίνεται:


I = 10 × (1 + R/5) × (1 + FP/100)
 • I: Επιρροή του hit
 • R: Αριθμητική τιμή του βαθμού
 • FP: Δύναμη πυρός (0 για χωρίς όπλο, 20 για το Q1 aircraft)

Το Infantry Kit στις αερομαχίες

Το απαγορευτικό εμπειρίας του infantry kit δεν δουλεύει στις αεροπορικές μάχες.

Μετάλλιο

Icon achievement Sky Hero on.gif

Οι πολίτες που κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά σε μια αερομαχία (για κάθε μια από τις εμπλεκόμενες πλευρές), θα κερδίζει το νέο μετάλλιο Ήρωα αέρα (=Sky Hero (SH)), παρόμοιο με το Battle Hero, και λαμβάνουν Icon-gold.gif 30 Χρυσά ως ανταμοιβή. Τα SH μετάλλια είναι διαθέσιμα για κάθε αεροπορική μάχη μια εκστρατείας.

Παράσημα

Ειδικά παράσημα είναι διαθέσιμα για τους πολίτες που καταφέρουν να επιτύχουν πρώτοι στην νέα στρατιωτική βαθμονομία, στην χώρα υπηκοότητα τους και στον κόσμο. Ο πρώτος πολίτης που θα φτάσει ένα νέον βαθμό (είτε στην εθνική είτε στην παγκόσμια κατάταξη), θα λάβει ένα χρυσό παράσημο, ενώ οι επόμενοι 9 πολίτες θα λάβουν ασημένια παράσημα. Μόνο ο πρώτος βαθμός του είδους του θα μετρήσει (o βαθμός Squadron leader 0.png Squadron Leader θα δώσει παράσημα, ενώ ο βαθμός Squadron leader 2.png Squadron Leader** όχι).

Δείτε επίσης


Πόλεμοι

Στρατιωτικό tutorialΠόλεμοςΚήρυξη πολέμουΦυσικός ΕχθρόςΑεροπορική ΈφοδοςΠεδίο μάχηςΑερομαχίαΜάχες ΜεραρχιώνΑντίστασηΑποφασιστικότηταΑυτοκρατορίαΑσπίδα προστασίαςΛίστα μαχώνΛίστα συγκρούσεων