Посланик

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search


Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Speech balloon.png Позиция, създадена от играчи

Тази страница съдържа елементи/концепции/идеи, които НЕ СА част от играта eRepublik.


Посланикът е пост в еРепублик, измислен от самите играчи. Ако решите да станете посланик, трябва да знаете, че няма да получите някакъв медал, който да краси Вашия профил, или пък да извлечете някакви материални дивиденти и облаги, като 5 злато за награда например, но пък за сметка на това Ви се предоставя възможността да се запознаете с много нови хора и да намерите много нови приятели.

Посланикът е играч, който е поел задължението да бъде официален представител на своята държава в друга такава. Като такъв задълженията му са:

  • Всеки месец, когато нов Президент встъпи в длъжност, от посланика се изисква да се представи и да представи кабинета на своята страна на официалните лица на съответната държава, в която е назначен. По този начин Президента и Министъра на Външните Работи ще знаят, че съответната страна има посланик в тяхната държава и ще знаят към кого да се обърнат, ако имат трудности да се свържат с Правителството на съответната държава.
  • Да следи какво се случва в държавата, в която е назначен, като това най-лесно става чрез редовно следене на пресата, комуникиране с новите си приятели там и присъстване в Националния им IRC канал.
  • Препоръчително е редовно да публикува рапорти(доклади) за състоянието и обстановката в държавата, в която е изпратен, под формата на статии в своята преса.
  • Задължително е да е в час с процесите, които протичат в държавата, понеже е повече от сигурно, че ще дойде момент, в който Министъра на Външните Работи или Президента ще поискат информация за случващото се там.

Това да сте посланик е равнозначно на това да бъдете добър диломат.

Също така, това да си посланик няма нищо общо с отдавна неактивната програма за Представител на еРепублик - Ambassador Program.