Prijava za državljanstvo

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Kako bi postali službeni građanin neke države prvo se trebate prijaviti za njeno državljanstvo.

Prijava za državljanstvo

Change CS.png

Za državljanstvo se možete prijaviti sa svog profila. Ako prebivate u zemlji koja nije zemlja vašeg državljanstva, vidjet ćete poveznicu kojom se možete prijaviti za novo državljanstvo.

Prijava

Kako bi dobili državljanstvo, prijavu trebate poslati kongresu države čiji građanin želite postati. The message can contain a maximum of 500 characters. Kada je prijava poslana, ona će biti vidljiva članovima kongresa te države. Oni imaju pet dana kako bi je potvrdili. Ako prijava nije prihvaćena, bit ćete obaviješteni o odbijanju.Ne možete povući prijavu.

Često postavljana pitanja

Da li je potrebno da SVI članovi kongresa prihvate državljanstvo u nekoj vrsti glasanja za državljanstvo? Ne će li to "preplaviti" kongres?
Ne, državljanstvo se prihvaća osobno i ručno od člana kongresa. Nema nikakvoga glasanja, samo popis iz kojeg članovi kongresa mogu birati kome će prihvatiti državljanstvo prihvaćanjem njegove/njezine prijave.

Maksimalno 10% stanovnika države se može prihvatiti državljanstvo, što je puno. Sa samo jednim infiltriranim kongresnikom državljanstvo može biti prihvaćeno stotinama za pokušaj političkog prevrata, zar ne?
Ovo zapravo nije točno. I to zato što svaki kongresnik može prihvatiti državljanstvo maksimalnom broju ljudi od sveukupnog broja (sveukupni broj= 10% stanovnika države). Dakle, u državi s 10 000 stanovnika i 40 kongresnika ispada da jedan infiltrirani kongresnik može prihvatiti državljanstvo maksimalno 25 ljudi. Niti jedan kongresnik ne može prihvatiti 26 prijava u svom mandatu, neovisno o tome koliko je još prijava preostalo o mogućih 1000.

Je li moguće vidjeti koji kongresnik je prihvatio koje državljanstvo preko modula za državljanstvo?
Da, prijavnica za državljanstvo je podijeljena na dva dijela: na čekanju i odobrena državljanstva. Popis prihvaćenih prijava svih građana te popis kongresnik koji su odobrili državljanstvo je prestavljena u listopadu 2009.

Postoji li neka vrsta “pisma namjere” koje građani mogu ispuniti kada se prijavljuju za državljanstvo?
Da, traži se od građana da napišu poruku u kojoj objašnjavaju zašto žele državljanstvo koje će biti vidljivo kongresnicima koji čitaju njihove prijave. To vam je šansa da uvjerite kongresnike da prihvate vašu prijavu!

Više pitanja - http://www.erepublik.com/en/article/citizenship-faq-and-launch-date-869480/1/20

Isto vidjeti


Back.gif Vrati se na stranicu Citizenship