Kansalaisuuden anominen

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Tullakseen maan viralliseksi kansalaiseksi, pelaajan tulee anoa kansalaisuutta.

Kansalaisuuden anominen

Kansalaiset voivat anoa kansalaisuutta kahdesta paikkaa.

Profiilisivulta

Change citizenship.png
Profiilisivulla, shoutboxin alla näet senhetkisen sijaintisi ja kansalaisuutesi. Jos asut maassa jonka kansalainen et ole, näet Change-painikkeen kansalaisuutesi alla.

Change-painikkeen painaminen näyttää sivun, jossa näet viestin:Tämä viesti näytetään eduskunnan jäsenille, joilla on mahdollisuus hyväksyä kansalaisanomuksesi.(This message will be displayed to the members of Congress who will be able to accept or deny your citizenship request.)

Viestin alla on laatikko, johon voit kirjoittaa maksimissaan 500 merkin pituisen selityksen, miksi haluat maan kansalaiseksi.

Muuttaessaan uuteen maahan

Kun saavut maahan ja saat viestin "Olet onnistuneesti muuttanut (alue), (maa)." ("You have successfully moved to (region),(country)."), sinulle tarjotaan mahdollisuutta hakea maan kansalaisuutta. Apply for citizenship-painikkeen painaminen vie sinut yllä kuvatulle sivulle.

UKK

Onko välttämätöntä, että KAIKKI kansanedustajat hyväksyvät hakemukset jonkinlaisella äänestyksellä? Eikö se tuki eduskunnan?
Ei, kansanedustajat myöntävät kansalaisuudet henkilökohtaisesti käsin. Mitään lakiehdotusta ei tule, ainoastaan lista josta kansaneedustajat voivat halutessaan päättää kenen hakemuksen hyväksyvät.

10 % maan väkilukua vastaava määrä myönnettäviä kansalaisuuksia on paljon. Vain yhdellä soluttautuneella kansanedustajalla sadat vallankaappaajat voivat saada kansalaisuuden, eikö totta?
Itseasiassa tämä ei pidä paikkaansa. Tämä siksi, että yksi kansanedustaja voi myöntää kansalaisuuden vain rajatulle määrälle kaikista mahdollisista hakijoista(= 10% väestöstä). Joten, 10000 asukkaan maassa jossa on 40 kansanedustajaa, yksi kansanedustaja voi myöntää kansalaisuuden maksimissaan 25 henkilölle. Yksikään kansanedustaja ei voi myöntää 26 kansalaisuutta kuukauden edustuskaudessa riippumatta siitä montako kansalaisuutta on myönnettävissä alkuperäisestä tuhannesta.

Onko mahdollista nähdä kuka kansanedustajista on myöntänyt kenellekin kansalaisuuden?
Kyllä, hakemuslista on jaettu kahteen osaan: käsittelyssä olevat hakemukset ja hyväksytyt hakemukset. Hyväksytyissä hakemuksissa on listattuna kaikki henkilöt jotka saivat kansalaisuutensa viimeisen 10 päivän aikana, kuin myös kansanedustaja joka kyseisen hakemuksen hyväksyi.

Onko erityistä “esittelykirjettä” jonka kansalaisehdokkaat voivat täyttää hakiessaan kansalaisuutta?
Kyllä, kansalaisia vaaditaan kirjoittamaan kansanedustajien nähtäväksi kirje, jossa he selittävät miksi haluavat kansalaisuuden. Tämä on mahdollisuutesi vakuuttaa kansanedustajat hyväksymään hakemuksesi!

Laajempi UKK - http://www.erepublik.com/en/article/citizenship-faq-and-launch-date-869480/1/20

Katso myös


Back.gif Takaisin Citizenship -sivulle