Asgard/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
FrançaisIcon-France.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
СрпскиIcon-Serbia.png

Asgard
Flag of Asgard
Map of Asgard
Formation August 22, 2012
(Day 1737 of the New World)
Dissolution February 19, 2015
(Day 2648 of the New World)
Type Military
Secretary-General Icon-Norway.png Joshua Morriseau


Asgard HeadQuarters.jpg

'Asgard është themeluar nga Icon-Sweden.png Sweden dhe Icon-Finland.png Finland me qëllim për të forcuar vëllazërinë nordike dhe për të dhënë fatin e kombeve në 'Asgard në duart e tyre. Norvegjia ka marrë pjesë në diskutimet e hershme dhe planet e krijimit të një Aleancën Veriore lokale, por vendosi të mos kalojnë nëpër me të dhe në vend të kësaj qëndroi me aleancën e tyre në kohën e EDEN.

Historia

 • Në 22 gusht 2012 (Dita 1737 i Botës së Re) Kryetarët e Icon-Sweden.png Sweden dhe Icon-Finland.png Finland nënshkruan Kartën e Asgard, duke krijuar zyrtarisht me aleancën.[1]
 • Në 15 janar 2013 (Dita 1883 i Botës së Re) Icon-Canada.png Canada janë dhënë gjykim statusin e anëtarësimit.[2]
 • Në 11 shkurt 2013 (Dita 1910 i Botës së Re) Icon-Norway.png Norway janë dhënë gjyq statusin e anëtarësimit.[3]
 • Në 26 gusht 2013 (Dita 2106 i Botës së Re), Icon-Canada.png Canada lënë zyrtarisht Asgard.[4]

Anëtarësia

Member countries (dark blue), Trial members (light blue)

Struktura Komanda

 • Asgard është e sunduar nga Shtabi Asgard (HQ), e cila është e përbërë nga Komandant Suprem, Komandanti Ushtarak dhe përfaqësues të çdo kombi e Asgard të cilat janë si më poshtë:
  • Presidenti Vendi
  • Ministër i Mbrojtjes
  • Tre njerëz të emëruar nga secili Presidenti Country (CP) prej kombit të tyre përkatës.

Contact

IRC

Newspaper

Military Unit