Ballkani

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png


Ballkani është rajon në Europë, i gjendur në veri të Mesdheut. Kufizohet me rajonin e Lindjes së Mesme. Ka gjithsej 11 shtete në këtë rajon.

Gjeografia dhe politika e Ballaknit

Harta e Ballkanit, në Hartën e eRepublik

Shtetet e Ballkanit

Kryeqytetet e Balkanit

Shoqëria

Himnet

Gjuhët