Battlefield (2015-2020)/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militareCâmpul de luptă este locul unde are loc bătălia. Fiecare regiune poate fi un câmp de luptă doar într-un singur război. Dacă vrei mai multe informaţii despre cum se luptă vizitează pagina cu mecanica jocului.

Interfaţa câmpului de luptă

Există două interfețe de câmp de luptă, unul pentru divizia de sol și unul pentru divizia aeriană. Cu toate acestea, majoritatea interfețelor sunt similare. In continuare a oferim o descrierea a versiunii desktop a interfeței câmpului de luptă, însă, pe partea dreaptă, puteți vedea și o privire asupra modului în care arată versiunea mobilă.

Câmpul de luptă cu divizia de sol
Câmpul de luptă pe versiunea de mobil a eRepublik.

Detalii

Colțul de sus

În colțul din stânga sus, la nivelul meniului, înainte de butonul homepage, veți găsi avatarul dvs. alături de numele cetățeanului, nivelul, bara de energie și posibilitatea de a recupera energia dacă poate fi recuperată. Mai jos este un buton al casei care arată dacă aveți bonusul de ședere disponibil (butonul casei este verde) sau nu este disponibil (butonul casei este gri) pentru acea bătălie și este urmat de numele regiunii de reședință și țara regiunii de reședință. Apoi, un cetățean își poate observa suma gold, currency și prestige points.

În colțul din dreapta sus, există 3 linkuri interactive care arată dacă aveți missions, messages sau alerts. Numãrul cu numãrul de misiuni active, mesaje noi si alerte noi vor fi afisate dacã existã. Ultimul link este cel al clasamentelor saptamanale.

Cadrul superior al câmpului de luptă

În colțul din dreapta sus, există un meniu drop-down filtru în care animațiile pot fi activate sau dezactivate, statisticile despre inamicul învins pot fi afișate sau nu și dacă jucătorii ar trebui să fie afișați pe câmpul de luptă.

În colțurile din stânga și din dreapta sus sunt cetățenii care au cauzat cele mai mari daune în divizie pentru fiecare parte. În interfața câmpului de luptă de la sol, există și un meniu drop-down în care puteți vedea cetățeanul care a produs cele mai multe daune în alte divizii de sol.

Zona centrală superioară este zona principală a câmpului de luptă. În mijloc, există bara de influență. Bara indică numărul de puncte și de puncte de dominație pe care ambele părți le dețin în prezent. Chiar deasupra barei de influență, ar putea fi multiplicatorul influenței în cazul în care există un bonus determination de partea de care o luptați. Există, de asemenea, un cronometru care arată timpul trecut în acea rundă.

Chiar mai jos, pe partea stângă sus și pe partea dreaptă, puteți vedea țările care se află în război. În mijloc este o secțiune cu 6 butoane de prezentare generală (numai primele trei sunt active în acest moment):

 1. Zona de luptă actuală care arată punctele actuale ale campaniei (94 sunt necesare pentru a câștiga bătălia) cu o privire de ansamblu asupra modului în care au fost câștigate de divizii, aliații fiecărei țări implicați în război, pentru fiecare divizie și nivelul cât de mult este nevoie de daune pentru a deveni o luptă epică
 2. Statistici de luptă care arată luptătorii de top ai fiecarei parti în fiecare rundă a bătăliei în toate diviziile. Mai multe informații sunt disponibile aici
 3. Istoria războiului care arată toate bătăliile din acest război, cu informații despre regiunea care a fost atacată, despre ce țară a câștigat și cand
 4. Statisticile mele
 5. Statisticile războiului
 6. Informații despre câmpul de luptă

Mijlocul câmpului de luptă

Pagina principală: Combat orders

Luptele reale pot fi văzute în mijlocul cadrului câmpului de luptă. Aici puteți vedea ori de câte ori un soldat intră pe câmpul de luptă și veți vedea imaginea lor cu skin tank și soldații:

 • avatar
 • nume
 • bara de energie
 • cetatenia
 • influenta (de cate ori soldatul lupta)

Pentru dvs., veți vedea și tipul de armă selectat care este marcat cu Q1-Q7 sau NW dacă nu ați selectat nici o armă. În bătăliile diviziilor de la sol, puteți alege și BZ dacă alegeți Bazooka.

În partea dreaptă din mijloc, puteți vedea și dacă există Combat orders pentru această luptă.

Cadrul inferior al câmpului de luptă

Pagina principală: Fight

Cadrul inferior este locul în care vă controlați lupta. Booster, special weapon (disponibile numai pentru bătăliile de la sol) și schimbarea butoanelor de divizie (disponibile numai în bătăliile diviziei de la sol în ocazii speciale) pot fi găsite în colțul din stânga jos. După ce faceți clic pe butoane, puteți vedea toate opțiunile aflate la dispoziția dvs. și puteți face clic pe una dintre cele disponibile pentru a o activa imediat.

În colțul din dreapta jos, puteți găsi butoanele de Alăturați-vă luptei de gherilă (doar diviziile de la sol dacă sunt îndeplinite anumite condiții), magazinul de aprovizionare, battle statistics, vehicle depot și Inventarul luptelor de Guerrilla (numai diviziile de la sol).

Controalele de luptă se găsesc pe centru și constau din cinci elemente:

 • Influența pe care ați făcut-o în mini-luptă (deasupra butonului Luptă)
 • Butonul pentru recuperarea de energie, care se schimbă în funcție de modul în care puteți recupera de energie. Plasarea cursorului pe butonul de recuperare a energiei va furniza informații cu privire la cantitatea de energie pe care o puteți recupera prin consumul de alimente sau informații suplimentare dacă ați ajuns la energia maximă care ar putea fi recuperată. În ordinea consumării, în funcție de disponibilitatea dvs., butonul va fi:
 • Butonul de luptă
 • Alege arma
 • Bara de rang care îți spune rangul tău și cât de departe te afli de la următoarea clasă. Plasând cursorul peste diferite părți ale acesteia puteți vedea informații mai detaliate.

Statisticile luptătorilor

Pentru a vedea statisticile de luptă, faceți clic pe butonul Vizualizați statisticile bătăliei din colțul din dreapta jos sau Statisticile luptătorului din partea superioară a cadrului de interfață. Statisticile luptătorilor vor conține următoarele informații:

 • Soldații de top ai fiecărei mini-bătălii cu următoarele informații:
  • Avatar, nume și naționalitate
  • Numărul de dușmani uciși sau influența (în funcție de cazul în care alegeți fila de ucideri sau fila de influența)
  • Legătura la profil.
 • Rândul dvs. va fi evidențiat.

Implicit, veți vedea statisticile actualei mini-bătălii din divizia dvs. Cu toate acestea, puteți vedea statisticile altor mini-bătălii sau alte divizii făcând clic pe link-urile dorite.

Notă: Statisticile de luptă sunt disponibile numai pentru bătăliile care sunt active.

Vizionarea unei bătălii

Battlefield interface not involved.png

Dacă nu puteți lupta în luptă, veți vedea o notificare care vă spune că trebuie să vă aflați într-una din țările participante la luptă pentru a vă alătura luptei. Veți avea, de asemenea, șansa de a vă muta într-una din aceste țări direct de pe câmpul de luptă.

Când apăsați pe "Schimbați locația" veți vedea o interfață similară cu pagina Travel. Singura diferență este că lista țărilor pe care le poți muta va conține numai țările atacatorilor și ale apărătorilor. Alegeți o țară din lista și regiunea în care doriți să vă mutați. Apoi apăsați butonul Mutare pentru a efectua acțiunea.

Dacă nu doriți să vă mutați într-o țară din care puteți lupta în acea bătălie, puteți apăsa pe linkul "Nu, mulțumesc". Aceasta va transforma interfața câmpului de luptă așa cum a fost descris mai sus.

Notă:Dacă vă aflați într-o țară inamică și vă alăturați unei bătălii între inamicul și unul dintre aliații țării dvs., pop-up-ul în mișcare va arăta numai aliații țării prietenoase, împreună cu țara dvs. Uneori ar fi mai ieftin să se mute într-o țară aliată decât în țara în care are loc bătălia.

Note

Dacă asteptati prea mult, fara sa faceti o actiune, trebuie să confirmați că sunteți încă acolo.
 • Dacă nu faceți nimic timp de 2 minute, trebuie să confirmați că sunteți încă acolo înainte ca starea de luptă și eroii sa fie actualizați.
 • Puteți vedea statisticile complete de luptă doar pentru dvs., nu si pentru altcineva.

Vezi de asemenea

Istoria câmpului de luptă


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare