Battlefield (2015-2020)/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
Termet lidhur me ushtrinë

Ushtarë · Vend tranjimi · Luftimi · Luftimet guerrile · Vendluftimi ·Grada ushtarake · Formualt ushtarake

Luftërat

Turtoriali ushtarakLuftaShpallja e luftesArmiku natyrorSulmi ajrorVendluftimiBetejat e avionëveBetejat e divizioneveRezistencaDeterminationEmpireDefence shield
Luftërat in-game pageList of military conflicts

Battlefield është vendi ku beteja të zhvillohet. Çdo regjion mund të bëhet një fushë beteje, por për vetëm një luftë në një kohë. Në qoftë se ju dëshironi të lexoni rreth asaj se si janë luftuar betejat, vizitoni faqen e Funksionimi i Betejës.

Ndërfaqja e Ekspeditës

Battlefield interface.png
The battle page on the mobile version of eRepublik.

Detajet

Vendet që janë të përfshira në luftë janë gjetur në këndin e majtë dhe të lartë të djathtë të betejës. Aleatët janë të dukshme nga hovering mbi aleatët rënie - poshtë. Shuma e fituar mini-beteja, pranë emrave të vendit dhe janë të shënuara me kurora blu ose të kuqe. Heronjtë betejë të dyja anët janë të dukshme nën shiritin pikëve Ju do të shihni ndikimin e keni bërë tjetër për header "My influencës".

Ndikimi shiritin është në mes të betejës. Shiritet tregon se sa për qind të dyja palët janë aktualisht mbajnë. Përqindja e saktë mund të shihet nga përqindja mbi shiritin. Ora tregon kohën që është miratuar nga në këtë mini-betejë.

Rezultatet luftimin e qytetarëve do të lëviz nën ndikimin shiritin. Ju shikoni tyre

 • Avatari
 • Emri
 • Influenca

Ti dhe armiku juaj

Tani do tju tregojmë pjesen tjetër mes teje dhe armikut tuaj. Ju do të shihni informacionin e mëposhtëm:

Armët ju dhe armiku juaj është duke përdorur mund të gjenden nën statusin tuaj. Ju mund të ndryshojë armë tuaj duke klikuar shigjetat

Kontrrolli i Luftimut

Artikulli Kryesor: Fight/Shqip

Shiritin radhë ju tregon gradën tuaj të tanishme dhe sa larg jeni nga rangu juaj i ardhshëm. Nga përqindja mbi pjesë të ndryshme të atë që ju mund të shihni më shumë informacion të detajuar qe keni bërë në mini-betejë mund të gjenden mbi shiritin radhë.

Kontrollet luftës mund të gjendet nga fundi i betejës. Ka 4 butona të ndryshme

 • Përdorin spital ose hani ose butonin e energjisë përdorimit shiritin apo blej çantë shëndetësore (butoni spitali do të tregohet vetëm nëse është në dispozicion në spital, butoni i shiritit të energjisë do të shfaqet kur ju nuk keni energji.çanta shëndetsore do të shfaqet atëherë kur ju keni konsumuar të gjithë energjinë dhe Energji Bars
 • Butoni Lufto
 • Butoni për raketë (vetëm nëse keni ndonjë raketë)
 • Butoni për Bombë e vogël/nukleare (nëse keni bomba)

Statistikat e Betejës

Për ti parë statistikat e betejës klikoni "Statistikat e Betjës"" në këndn e poshtëm të djatht të betejës. Statistikat Beteja do të përmbajë informacionin e mëposhtëm:

 • Top 5 ushtarë të çdo mini-betejë dhe të lartë 5 ushtarë të betejës me gjithe informacionin e mëposhtëm
  • Avatari, emri dhe nacionaliteti
  • Numri i armiqëve të vrarë
  • Influenca
  • Linku i profilit
 • Nëse keni arritur të lartë 5, rreshti juaj do të theksuar.

Si parazgjedhje ju do të shihni statistikat e tanishme mini-betejë. Nëse ju doni të shihni statistikat e mini-betejat e tjera apo statistikat e betejës të gjithë, ju mund të zgjidhni atë nga rënia poshtë

Shënim: Statistikat e Betejës janë në dispozicion vetëm për betejat që janë aktive dhe nëse ju jeni në një vend të përfshirë në betejë.

Shikimi i një beteje

Battlefield interface not involved.png

Edhe në qoftë se ju nuk jeni duke jetuar në ndonjë vend që është pjesë e betejës, ju do të jetë në gjendje për të parë betejën vete. Nuk do të jetë një njoftim pë ti ju thënë se ju nuk jeni në ndonjë vendeve pjesëmarrëse dhe se në qoftë se ju dëshironi për të luftuar, ju duhet të lëvizin për të njërit prej tyre. Kur ju nuk jeni të përfshirë në një betejë, ndërfaqe betejës është e kufizuar. Ju vetëm mund të shihni detajet e mëposhtme të betejës:

 • Sulmuesi mbrojtësi dhe aleatët e tyre
 • Fituesi i minibetejave
 • Pikat e të dyja palëve
 • Herojt e Betejave
 • Statusi i shiritit të mini-betejave
 • Qytetarët kontribues në luftë

Lëvizja nëpërmjet ekspeditës

Travel to battlefield.png

Nëse ju nuk mund të luftuni në betejë, ju do të shihni një njoftim që ju tregojnë se ju duhet të lëvizni në një nga vendet pjesëmarrëse në betejën për t'u bashkuar me luftën. Ju gjithashtu do të jepet një shans për të lëvizur në një nga këto vende direkt nga ekspedite.

Kur ju shtypni "Ndrysho Lokacionin" ju do të shihni një ndërfaqe të ngjashme për të ndryshuar faqen e qëndrimit.Dallimi i vetëm është se lista e vendeve që ju mund të lëvizin, menu do të përmbajë vetëm sulmues dhe vendet mbrojtës. Zgjidhni një vend nga lista dhe rajoni ku ju doni të hyni. Shtypi "Lëviz" button për të bërë veprim.

Nëse ju nuk doni të hyni në një vend nga i cili ju mund të luftuar në atë betejë, ju mund të shtypni "Jo faliminderit". Kjo do të kthehet ndërfaqen e betejës për stilin e njohur që ju shikoni kur ju nuk jeni përfshirë në betejën (imazhi i betejës më lart). Shënim: Nëse nuk janë aleatë në betejë, ajo mund të jetë më ekonomike për ju për të lëvizur në një nga këto vende, nëse distanca lëviz është më i vogël se të vendosej në një vend që është i përfshirë direkt. Për të lëvizur në një prej vendeve aleate që ju duhet për të lundruar në faqen e qëndrimit ndryshimit.

Shenime

 • Nëse ju nuk bëni asgjë në 2 minuta ju duhet ta konfirmoj që ju jeni ende atje para statusit beteja dhe heronj janë përditësuar.
 • Ju vetëm mund të shikoni statistikat Beteja për anën tuaj - jo statistikat kundërshtarët betejë.
 • Nëse ju jeni spektator
  • Ju nuk mund ta shihni betejen
  • Ju nuk e shihni fitoi betejë apo numërimit viktima

Shiko edhe këto


Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History