Bazooka/Slovenščina

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Bazuka (bazooka) je posebno orožje, ki porazi nasprotnika s samo enim udarcem. Ni je možno kupiti, prodati ali donirati. Možno jo je pridobiti na bojišču s pomočjo različnih delov, ki naključno padajo tekom bojevanja, ali s pomočjo dokončanja dnevnega ukaza (daily order). Občasno se zgodi, da je v eRepublik trgovini za posebne izdelke ponudba, v kateri je možno kupiti posamezen del bazuke za 0,9 golda/kos.

Daily Order completed.png


Sestavljanje bazuke

Če želite sestaviti bazuko potrebujete 5 različnih delov. Dele za bazuke (vašo zbirko) si je možno ogledati v vašem skladišču v razdelku "Deli" (Bazooka parts).

Icon bazooka barrel.png Cev Icon bazooka rocket.png Raketa M63A Icon bazooka scope.png Daljnogled Icon bazooka stock.png Držalo Icon bazooka trigger.png Sprožilec

Samo igralci, ki imajo najmanj 150 točk moči, lahko sestavijo svoje bazuke.

Uporaba bazuk

Bazuka deluje na enak način kot katerokoli drugo orožje. Potrebno je samo iti na bojišče in med orožji za napad izbrati bazuko.

Značilnosti bazuke

Zaradi edinstvenosti bazuke ima bazuka tudi nekaj posebnih značilnosti. Z njeno pomočjo boste porazili nasprotnika s samo enim nabojem. Vsak naboj bo štel 10.000 točk škode v bitki (za vsak naboj boste dobili 1000 uvrstitvenih točk). Vsaka bazuka ima tri (3) naboje. To pomeni, da boste s pomočjo ene bazuke v bitki naredili 30.000 točk škode in porazili tri nasprotnike.

Bonus na bazuke

Bonus v vašem skladišču
Bazuka z bonusom

Bonus na bazuke je možno pridobiti preko občasnih ponudb v eRepublik trgovini za posebne izdelke po ceni Icon - Gold.gif 5 GOLD/kos ali s dokončanjem posebnih misij znotraj eRepublika. Bonus na bazuke vam omogoča, da v bitki naredite več škode in je odvisen od divizije, v kateri se nahajate:

Divizija škoda (vpliv)
Divizija 1 20.000
Divizija 2 30.000
Divizija 3 40.000
Divizija 4 50.000

Tudi en bonus na bazuke deluje za tri naboje. Z njegovo uporabo boste torej, če ste npr. v diviziji 4, naredili 50.000 škode/naboj ali 150.000 škode/bazuko.

Opomba: V primeru, da ima igralec v svojem skladišču bonuse na bazuke, pristopi pa k višji diviziji, njegovi bonusi ne bodo posodobljeni.