Beta/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
RomânăIcon-Romania.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Beta.jpg
Beta претставуваше првата фаза од создавањето на eRepublik. Беше активирана на 20ти Ноември 2007 со само неколку стотини граѓани, кои беа одлучени да го оформат светот на eRepublik.

Главни карактеристики на Beta-та беа Градоначалниците и градовите кои тие ги контролираа. Повеќе информации за Beta-та можат да се најдат на Beta:BETA страната и исто така во категоријата Category:Beta, каде може да се видат сите страни во врска со оваа тема.

Beta-та беше достапна околу една година и беше отстранета на 12ти Октомври 2008, а потоа беше заменета со V1.