Beta:Industry/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
Beta.jpg

This page has been saved as memories from the Beta version.

The information here is not the current latest information! Do not use this page to gain information!


Există șase industrii disponibile în care puteți lucra sau administra o companie.

Alimente

Alimentele din inventarul dvs. sunt consumate automat o dată pe zi. Asigurați-vă că nu rămâneți fără mâncare; în caz contrar, nivelul dvs. de sănătate va scădea cu 5% pentru fiecare zi în care nu mâncați. Când mănânci alimente, starea ta de sănătate crește cu x%, unde x este calitatea alimentelor tale. Dacă stocul dvs. de alimente este gol, veți fi avertizat prin e-mail că trebuie să cumpărați alimente; în caz contrar, sănătatea ta va scădea. Când starea ta de sănătate ajunge la 0, cetățeanul tău eRepublik moare și data viitoare când te conectezi la contul tău, vei fi informat despre moartea ta și vei avea ocazia să-ți reia viața în eRepublik folosind butonul "Înviați”. Consecințele sunt că toate din abilitățile tale va scădea cu 1 și nu vei mai avea moneda națională în cont.

Cadouri

Industria cadourilor este cea mai recentă industrie disponibilă în eRepublik. Cadourile vă pot îmbunătăți starea de bine în funcție de calitate, dar există o limită și nu puteți primi mai mult de 10 puncte de bunăstare pe zi.

Bilete de mutare

Biletele de mutare permit unui cetățean să se mute într-o altă regiune sau țară; nu uitați că a avea un bilet de calitate superioară vă va face să pierdeți mai puțină stare de sănătate sau chiar să adăugați bunăstare atunci când vă deplasați.

Arme

Armele vă ajută să vă îmbunătățiți daunele în timpul unui război. Daunele vor crește proporțional cu calitatea armei pe care o aveți în inventar. Veți folosi arma de cea mai înaltă calitate pe care o aveți în inventar de fiecare dată când intrați într-o bătălie.

Case

Dacă sunteți proprietarul unei case, bunăstarea dvs. va crește x puncte pe zi (unde x reprezintă calitatea casei pe care o dețineți). Cu toate acestea, veți primi acest beneficiu numai dacă aveți și de mâncare.

Spitale

Spitalele sunt necesare într-o regiune pentru a vindeca soldații după ce pierd o bătălie.

Rețineți că nu aveți voie să aveți mai mult de 30 de articole din fiecare tip de produs (alimente, arme, bilete de mișcare) în inventar.

Menu in eRepublik Beta

Society · Economy · Politics · Military · Media · The Story · Tutorial · History · Community · Rules