Beta:Political Takeovers and Polarization - Part One/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png


Beta.jpg

This page has been saved as memories from the Beta version.

This material was written by a citizen and taken from their article, forum post, blog post or something similar.
Following material could contain opinions and biases of the author.

The information here is not the current latest information! Do not use this page to gain information!


Definiție din dicționar

Preluare politică (lovitură de stat) - o lovitură, acțiune sau mișcare neașteptată de mare succes; o acțiune sau realizare inteligentă sau lașă, referitoare la sau care ține de politică.
Polarizare - o diviziune ascuțită, ca populație sau grup, în fracțiuni opuse.

Definiție eRepublik

Preluare politică (lovitură de stat) - Când un grup foarte organizat dintr-o țară dens populată se mută într-o țară separată și câștigă puterea politică a țării respective numărând alți cetățeni la alegeri. (În mod normal, alegerile generale)
Polarizare - Când două sau mai multe țări sau alianțe câștigă suficientă putere influentă pentru a fi forțele comandante ale lumii una împotriva celeilalte.

Istoria noastră a preluărilor politice

Africa de Sud

Prima preluare politică a avut loc în Africa de Sud, când Indonezia a trimis un grup de cetățeni pentru a câștiga președinția. Lumea a fost uimită că se poate întâmpla așa ceva. Forumurile au explodat cu știrile ca întotdeauna, strigând despre cât de imorale au fost acțiunile indoneziene. În ciuda faptului că situației i s-a acordat atât de multă atenție, oamenii nu au putut face prea multe în această privință, cu excepția plângerii. În cele din urmă, situația s-a stins, deoarece erau alte lucruri de care să ne îngrijorăm în Lumea Nouă.

Informații suplimentare

Următoarele sunt informații suplimentare adăugate celei prezentate de Uncle Sam de mai sus:
Ultimul PTO înainte de introducerea dictaturii a fost realizat de un grup de oameni din Turcia numit Lazocracy. Au încercat și asupra Pakistanului, dar au reușit doar pe jumătate.

Grecia

Probabil una dintre cele mai cunoscute preluări politice a fost în Grecia, unde Goonii de pe forumuri au preluat țara. Folosind numărul lor masiv, au răsturnat cu ușurință guvernul anterior cu peste 400 de voturi pentru președintele lor, Rathen Holton. Deși nu provine dintr-o altă țară, acest eveniment a neliniștit populația lumii, temându-se că i se va întâmpla și țării lor.

Germania

După ce și-au folosit forța militară pentru a prelua Polonia, Germania a constatat că acțiunile respective erau o greșeală. DKN, cu o inimă grea, și-a dat seama că, cu ajutorul recruților de pe forum, a făcut să explodeze populația Poloniei. Întrucât Polonia făcea acum parte din Germania, populația poloneză era mai mare decât populația germană. Alegerile au dovedit că atunci când radicalii polonezi au preluat conducerea și au început să distrugă țara ca răzbunare pentru pierderea suveranității lor. După începerea unui război cu Suedia pe care intenționau să-l piardă și distrugerea valorii valutare, Germania nu mai era în cele din urmă.

Turcia

Similară cu Grecia și Germania este preluarea Turciei. După ce a preluat o mare majoritate a Greciei în Războaiele Balcanice, Turcia a constatat că goonii au invadat acum populația Turciei. A venit timpul pentru alegerile generale, goonii au votat în candidatul lor cu peste 600 de voturi. Fiind una dintre cele mai recente preluări, încă nu este clar ce intenționează să facă goonii cu această nouă țară acum, deoarece au o economie mai stabilă decât cea grecească.

Irlanda

O preluare destul de subtilă a fost cea pe care românii au făcut-o în Irlanda. Mutând oamenii în țară cu 11 zile înainte de alegerile generale, au stat acolo în liniște. dându-se drept simpli muncitori au așteptat până cu o zi înainte de alegerile generale. Apoi i-au pus pe toți să se mute într-un partid politic pentru a obține majoritatea voturilor și au luat alegerile. Deși nu am văzut adevăratele intenții ale României arată cât de ușoare și populare devin aceste tipuri de preluări.

O altă opinie cu privire la această preluare

Urmează o opinie alternativă la cea prezentată de Uncle Sam:
Irlanda a fost guvernată de un grup de români condus de Victor Petrescu, dar mișcarea lor nu a fost susținută și nici aprobată de guvernul român. Această preluare a fost făcută mai mult pentru distracție. Probabil că și-au dorit aurul din trezorerie, dar acesta a fost ascuns / furat de fostul președinte. Dar la scurt timp după aceea a fost returnat la trezorerie.

Mexic

Un partid spaniol, numit ARDE, condus de Alfonso, a creat o divizie a partidului lor în Mexic pentru a prelua controlul asupra țării. Partidul lui Alfonso a câștigat alegerile cu doar 50,63% din voturi. Din cele trei preluări care au avut loc în timpul celor mai recente alegeri, aceasta are probabil cel mai mare impact, așa cum a declarat Alfonso război împotriva Spaniei în speranța că Mexic va face parte din Spania. Partea ciudată a acestui eveniment este că niciun congres nu dorește ca acest lucru să se întâmple și astfel planurile lui Alfonso vor rămâne într-un impas până când praful se va lăsa

Informații suplimentare

Acest eveniment a generat reacții de respingere la cetățeni atât în Mexic, cât și în Spania. Un grup spaniol de voluntari a încercat să organizeze o contracarare și l-a contactat pe giles pentru a-l sprijini în calitate de candidat și s-ar muta în Mexic pentru a vota împotriva lui Alfonso. Evident, nu a avut succes.

MVerslayer, președinte de la acea vreme a aprobat războiul fără a ține seama de congresul spaniol, astfel încât diferiți lideri ai partidelor din opoziție, au propus destituirea lui MVerslayer. Pe de altă parte, în Mexic, Congresul a respins de două ori propunerea sa de război înainte ca războiul să fie declarat la a treia propunere din cauza unei a doua preluări, dar de data aceasta condusă de Gooni.

Următoarele sunt informații suplimentare adăugate celei prezentate de Uncle Sam de mai sus:

Conexiunea

Deci, ce au în comun toate aceste situații? După fiecare preluare, starea generală a țării a fost lăsată în paragină dintr-un motiv sau altul.

Acest lucru ne-ar spune în mod evident că Preluările politice sunt rele, nu? Poate pentru țara care își pierde puterea, da, dar ce zici de țara care se află în spatele ei?

Acum, desigur, în fiecare dintre aceste situații, o reacție negativă este inevitabilă datorită faptului că o țară își pierde suveranitatea. Deci, cu PR-ul rău care vine cu situația, merită totul? De ce nu întrebați țările sau grupurile responsabile?

Sursa

Lecturi suplimentare

Următoarele sunt preluări politice suplimentare înregistrate în versiunea beta, pe lângă cea înregistrată în articolul de mai sus de Uncle Sam.

Încercare de preluare politică în China

Un grup de 20 de persoane din Indonezia a migrat în China, a înființat Partidul Liberal din China și a câștigat alegerile generale din martie 2008. Partidul de guvernământ anterior chinez și Japonia au protestat în acest sens. Deși guvernul Indoneziei la început nu avea cunoștințe în acest sens, în cele din urmă Indonezia a apărat mișcarea. În cele din urmă, administratorii au banat majoritatea membrilor din Partidul Liberal din China la alegerile din aprilie 2008 fără un motiv clar.

Preluare politică în China

Un grup de cetățeni din Pakistan a urmat un utilizator bine intenționat în China pentru a prelua un partid politic și apoi a merge la alegerile generale. Conspiratorii au reușit și unul dintre membrii lor, Gyro_Zeppeli, a devenit președinte al Chinei. Ulterior, el a declarat război Pakistanului, știind probabil că China va pierde și Pakistanul va câștiga teritoriul fără niciun concurs. Guvernul Pakistanului a susținut și a finanțat această operațiune.

Încercări de preluare politică în Iran

Două grupuri de jucători au încercat să preia Iranul în istoria sa. Prima încercare a fost făcută de un grup de norvegieni, însă au eșuat. A doua încercare a fost făcută de gooni, care, de asemenea, a eșuat. Datorită cooperării poporului iranian, aceste încercări au eșuat.

Preluări de partide

La alegerile de partid din Turcia, din octombrie 2008, s-a suspectat că turcii din viața reală au organizat și invadat două dintre primele cinci partide politice turcești, Unitatea evreiască și Vocea democratică a poporului. Scopul acestui tip de preluare este de a asigura puterea partidelor opuse, de a preveni orice opoziție la scaunul prezidențial și de a crea un congres unificat. Turcii nativi neagă toate acuzațiile privind tentativa de preluare.

Menu in eRepublik Beta

Society · Economy · Politics · Military · Media · The Story · Tutorial · History · Community · Rules