Beta:The Unorthodox Thirty-Six Strategies of Erepublik/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Beta.jpg

Această pagină a fost salvată ca amintiri din versiunea beta.

Acest material a fost scris de un cetățean și preluat din articolul, postarea de pe forum, postarea de pe blog sau ceva similar.
Următorul material ar putea conține păreri și părtiniri ale autorului.

Informațiile de aici nu sunt cele mai recente informații actuale! Nu utilizați această pagină pentru a obține informații!


 Cu ceva timp în urmă, am scris un tratat despre strategie în eRepublik. Textul a fost ascuns și linkul a fost trimis unor persoane din diferite părți ale lumii. Odată cu apropierea V1 și pauza în războaie, cred că este momentul să arătăm cartea. Unele dintre strategii sunt învechite după schimbările V1, dar altele pot fi încă folosite.

Lucrarea se bazează în celebra carte "The Unorthodox Thirty-Six Strategies of Ancient China", care are o vechime de peste două mii de ani. Am încercat să adaptez strategiile pentru eRepublik și am scris o scurtă poveste ca exemplu pentru toate acestea. Este o muncă vastă care a fost făcută timp de o lună, așa că sper să vă placă rezultatul.

Textul este împărțit în șase grupuri: strategii avantajoase, strategii oportuniste, strategii ofensive, strategii de confuzie, strategii de înșelăciune și preferatele mele Strategii disperate. Fiecare grup are șase strategii cu propria poveste și descriere.

Nu pot include toată cartea în acest articol (fiecare strategie va necesita un articol complet), dar voi copia introducerea:

"Acest tratat aplică cele treizeci și șase de strategii ale Chinei antice jocului eRepublik și poate fi folosit pentru chestiuni militare, economice sau politice. Aceste strategii trebuie utilizate cu înțelepciune în joc, pentru a îmbunătăți moralul dețineți trupe, înșelați inamicul și, în cele din urmă, atingeți-vă scopul. Amintiți-vă, prudența și răbdarea sunt cei mai buni aliați ai dvs."

Sper că vă place textul. Am investit mult timp și efort.
 
(Zhuge Liang)

The Unorthodox

Thirty-Six Strategies

of eRepublik

de Zhuge Liang

Acest tratat aplică cele treizeci și șase de strategii ale Chinei antice jocului eRepublik și poate fi folosit pentru chestiuni militare, economice sau politice. Aceste strategii trebuie folosite cu înțelepciune în joc, pentru a îmbunătăți moralul propriilor tale trupe, a înșela inamicul și, în cele din urmă, a-ți atinge scopul. Amintiți-vă, prudența și răbdarea sunt cei mai buni aliați ai dvs. Fiecare strategie are o scurtă poveste a vieții reale ca introducere și câteva paragrafe ca o descriere a elementelor de bază și a aplicațiilor sale pentru joc.

Link către textul original

The Unorthodox Thirty-Six Strategies of eRepublik - de Zhuge Liang.


The Unorthodox Thirty-Six Strategies of Erepublik

Opportunistic Strategies · Offensive Strategies · Desperate Strategies · Deception Strategies · Confusion Strategies · Advantageous Strategies