Beta:Wellness/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
Beta.jpg

This page has been saved as memories from the Beta version.

The information here is not the current latest information! Do not use this page to gain information!


Health Pack.jpg
Bunăstarea poate fi văzută ca sănătatea personajului tău. Când starea ta de sănătate devine 0, cetățeanul tău eRepublik moare și data viitoare când vei încerca să te conectezi la contul tău, vei fi informat despre acest lucru și vei avea ocazia să-ți repornești viața în eRepublik folosind butonul „Înviați”. Consecințele sunt că toate abilitățile tale vor scădea cu 1 și nu vei avea o monedă națională în cont.

Având o bunăstare ridicată, productivitatea vă crește (atunci când lucrați) și când luptați, veți lupta și mai bine.

Cumpărând alimente de pe piață, contul dvs. mănâncă automat mâncarea zilnic, crescând astfel starea de bine în funcție de calitatea calitatea acestora. Alte modalități de a vă spori bunăstarea sunt:

  • Deținerea unei case îți crește starea de bine ori de câte ori personajul tău mănâncă mâncarea. Dacă cumpărați alimente Q1 și dețineți o casă Q4, veți primi zilnic un total de 5+ wellness.
  • Cumpărarea pachetelor de bunăstare care costă Icon-gold.gif 2 Aur și îți oferă 10 bunăstare.
  • Schimb de cadouri cu alți cetățeni. Ori de câte ori primești un cadou de la un prieten, starea ta de sănătate crește în funcție de calitatea cadoului.
  • Nu lucrezi sau nu te antrenezi câteva zile, dar ai mâncare în inventar. Acest lucru nu este recomandat, deoarece vă va afecta productivitatea companiilor.

După ce ai fost învins într-o luptă în vremuri de război, starea ta de sănătate coboară la 10. Puteți folosi ulterior spitalul pentru a câștiga un pic de bunăstare.

Menu in eRepublik Beta

Society · Economy · Politics · Military · Media · The Story · Tutorial · History · Community · Rules