Campaign/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare

Campaniile sunt lupte asupra unei regiune între două țări, ca parte a unui război dintre ele. În majoritatea campaniilor, aliații acestor două țări pot participa pe câmpul de luptă luptând alături de aliații lor.

Durată

Campaniile durează de la 12 la 28 de ore, în funcție de câte bătălii sunt necesare pentru a obține suficiente puncte pentru a câștiga campania. Câștigătorul unei campanii este partea care câștigă mai întâi 94 puncte în total și va ajunge la atacul următor în război. Fiecare campanie are 8-17 runde care durează între 90 și 120 de minute, în funcție de cât de dominantă este o parte. Fiecare rundă are fie 4 bătălii terestre fie o bătălie cu aeronave.

Punctele

Fiecare câștig de luptă în divizie valorează o cantitate diferită de puncte, se înscrie după cum urmează:

Divizia Puncte de campanie
Icon division 1 blue.png 1
Icon division 2 blue.png 2
Icon division 3 blue.png 3
Icon division 4 blue.png 5
Icon division Airforce blue.png 22

Notă: Dacă există o luptă epică, câștigătorul obține puncte duble pentru fiecare divizie epică. Divizia Forțelor Aeriene NU face obiectul acestei reguli.

Câștigarea unei campanii

Aspect nou al filei cu detalii despre campanie

Fiecare luptă de divizie câștigată adaugă puncte la totalul punctelor pentru campanie, chiar dacă runda nu este încă finalizată, dar campania nu se va termina înainte de runda finalizată.

Exemplu
După prima rundă de luptă, Țara A câștigă diviziille Icon division 1 blue.png (1pt) și Icon division 3 blue.png (3pts), Țara B câștigă diviziile Icon division 2 blue.png (2pts) și Icon division 4 blue.png (5pts).
Scorul total al campaniei este astfel:
Țara A = 4 în total și Țara B = 7 în total.
După cea de-a doua rundă de luptă, Țara A câștigă diviziile Icon division 3 blue.png (3pts) și Icon division 4 blue.png (5pts), Țara B câștigă diviziile Icon division 1 blue.png (1pt) și Icon division 2 blue.png (2pts).
Scorul total al campaniei este astfel:
Țara A = 4 + 8 = 12 în total și Țara B = 7 + 3 = 10 în total.

Câștigarea unei campanii necesită cel puțin 94 de puncte în total.

Realizare

La sfârșitul campaniei, se dă o realizare a eroului Campaniei. Există un singur erou de campanie pentru fiecare parte a campaniei. Se acordă cetățeanului care provoacă cele mai multe daune în campanie, indiferent de diviziunea lor.


Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului