Carrot/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Carrot.png

Morcovul este un obiect unic care restabilește energia pentru 50 de unități de energie. Morcovul nu va consuma niciunul dintre punctele zilnice de energie consumabilă. A fost o parte a jocului din Ziua 2.345 până în Ziua 2.358 în timpul Vânătorii de primăvară și în timpul altor câteva evenimente speciale.

Cum să obțineți unul?

Morcovii puteau fi obținuți prin înfrângerea a 25 de inamici (ultimul dușman ar fi întotdeauna Henchmen și prin aceasta ai putea ști că ai câștigat un morcov). Pentru a le colecta, trebuia să vizitați pagina de pornire și să le colectați așa cum veți colecta de obicei recompense din provocarea săptămânală.

Ele pot fi obținute și ca recompensă a provocării săptămânale.

Cum să se folosească?

Butonul Mănâncă

Morcovii au fost folosiți dacă i-ați avut în {{DL|storage|depozit]] și se aplică cel puțin una dintre următoarele condiții:

  • nu aveți alimente în depozit
  • nu puteți consuma alimente deoarece nu aveți energie recuperabilă.

Dacă este posibil să mâncați morcovi, butonul pentru mâncare va fi portocaliu. Puteți utiliza bara de energie făcând clic pe butonul Morcov.


Energia și ce o influențează

Recuperați energia : Bară energetică · Trusă de prim ajutor · Alimente · Casă · Power pack · Provocarea săptămânală · Bomboane de iarnăDovleacMorcov
Cheltuie energie : Luptă · LansareLupta de Gherilă · Bilet de transport · Antrenament · Muncă
Energy pool: CasăCentru energeticParcul central