Combat orders/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.pngedit

Speech balloon.png Actualizare recentă

Notă: Acest articol este despre o caracteristică adăugată recent. Detaliile se pot schimba.


Jucătorii pot accepta ordine de luptă stabilite de unități militare (inclusiv unități militare, altele decât ale lor) și pot primi bani pentru a provoca daune în lupte.

Ordinele de luptă au fost implementate pentru prima dată în 2013 și eliminate temporar în 2018[1]. În cele din urmă, în august 2020, ordinele de luptă au fost re-implementate, cu unele modificări[2].

Proprietăți

 • Ordinele de luptă pot fi stabilite numai de către unitățile militare și numai prin intermediul comandanților lor.
 • Prin utilizarea unui ordin de luptă, unitățile militare pot plăti instantaneu cetățenii pentru a provoca daune pentru o anumită parte și divizie într-o campanie.
 • Atunci când stabilesc un ordin de luptă, comandanții decid asupra unui preț specific pentru 1.000.000 de daune provocate
 • Comenzile de luptă pot fi personalizate pentru a evita plata pentru o „supra-ucidere”. Moneda se acordă numai dacă valoarea dominației într-o bătălie nu depășește o anumită valoare procentuală stabilită de comandant. De exemplu: ordinul de luptă poate fi setat pentru a acorda bani pentru oricine luptă în campania Z pentru țara A împotriva țării B, atâta timp cât valoarea dominației este de maximum 52% pentru țara A. Aceasta înseamnă că de îndată ce țara A are mai mult de 52 % influență, nu se vor mai acorda bani. Cu toate acestea, dacă influența scade sub 52%, ordinea de luptă va fi reactivată
 • Recompensa este acordată INSTANT după fiecare ucidere
 • Recompensa acordată este proporțională cu dauna făcută, de exemplu, dacă există un ordin de luptă pentru Icon - Money.png 100 CC și cetățeanul face 500.000 de daune, atunci cetățeanul va primi Icon - Money.png 50 CC

Ca soldat

 • Comenzile de luptă sunt disponibile numai în modul Deploy. Ori de câte ori sunt disponibile ordine de luptă pe câmpul de luptă, implementările vor colecta automat monedă pe baza influenței pe care o adaugă zidului. Dacă sunt disponibile mai multe comenzi de luptă, implementarea va colecta recompensa de la cea mai bună ofertă disponibilă în termeni de recompensă pe influență.
 • Ordinele de luptă actuale sunt afișate într-o filă nouă în consola de luptă, incluzând recompensa, starea, pragul de dominație și evaluarea bugetului (în ceea ce privește cât de multă influență va acoperi).
 • Cantitatea de recompensă colectată pentru fiecare implementare poate fi văzută în raportul de implementare. Suma totală de recompense colectate într-o luptă este, de asemenea, disponibilă în fila Ordinele de luptă.
 • Utilizarea bombelor, rachetelor și a altor arme special va genera, de asemenea, plăți pentru ordinele de luptă. Luptele de gherilă și luptele clasice nu se vor califica pentru recompense de ordine de luptă.

Ca o reamintire, influența variază în funcție de gradul military și este supusă diferitelor modificări, cum ar fi determinarea regiunii sau statutul de inamic natural.

În calitate de comandant al unității militare

Setați ecranul comenzii de luptă așa cum este văzut de comandantul unității militare

Comandanții pot accesa secțiunea Comandă de luptă din centrul unităților militare. Această secțiune conține mai multe câmpuri care trebuie completate pentru a crea comenzi de luptă.

Câmp de luptă

Punctul de plecare pentru stabilirea unui ordin de luptă este să:

 • Setați campania;
 • Alegeți partea pentru care luptați;
 • Selectați divizia pentru care este activă comanda.

Se poate seta o singură comandă de luptă pe campanie pe divizie.

Ordinul de luptă va fi disponibil pe toate terenurile diviziei (sau sectoarelor din luptele aeriene), dar se va activa pe baza valorii de dominație a zidurilor lor respective.

Având în vedere variația influenței dintre terenurile standard și terenurile specifice, comandanții nu vor trebui doar să își adapteze strategiile și recompensele în funcție de ceea ce urmăresc, dar vor monitoriza permanent evoluția zidurilor dacă doresc să-și optimizeze cheltuielile.

Preț per câmp de influență

Câtă influență a unui soldat va fi recompensată.

Câmp de dominare maximă

Acest câmp marchează un prag pentru ca Ordinul de luptă să devină indisponibil. Comanda va deveni automat disponibilă dacă dominația se încadrează din nou sub valoarea specificată. NOTĂ: aceasta se referă la dominație, așa cum se vede din perspectiva părții care este susținută.

Bugetul comenzii de combatere și câmpurile fiscale

Suma de bani alocată pentru finanțarea Ordinului de luptă. Valoarea este creditată automat din contul unității militare. La adăugarea de finanțare la un ordin de luptă, se va percepe o taxă de 10% pentru a descuraja spamul sau ordinele de luptă înșelătoare.

Anularea unui ordin de luptă va duce la returnarea bugetului neutilizat în contul Unității Militare însă taxa colectată nu va fi rambursată. Prin urmare, comandanții ar trebui să își planifice cu atenție alocarea resurselor pentru a evita arderea monedei pe taxă.

Moneda colectată prin această taxă va fi eliminată din economia Lumii Noi.

Vezi si


Back.gif Înapoi la pagina Unitate militara


Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului