Company (presentation page)/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Kjo është faqja paraqitja e kompanive tuaja. Ju do të jenë në gjendje për të parë informacion në lidhje me një kompani tjetër.

Informacionet e Kompanis

Punëdhenesit

Company presentation page.jpg
Në kokë që ju të merrni informacion në lidhje me kompani që ju jeni duke punuar në dhe punëdhënësi i tij:
 • Avatar i punëdhënësit tuaj
 • Emri i tij dhe lidhja që profilin e tij
 • Ju gjithashtu mund të japë dorëheqjen nga puna
 • Informacion rreth punës në këtë kompani (humbja e energjisë, paga, tatimi mbi të ardhurat dhe është e mundur për të punuar në kompani)

Kompanit e Mia

Këtu ju mund të shihni të gjitha gjërat që ju mund të bëni në lidhje me kompanitë tuaja dhe informacion të mëtejshëm.

Mjetet

Ka disa mjete që ju ndihmojnë organizimin e kompanive tuaja dhe punonjësit tuaj:

 • Create new company.png do të krijojë kompanive.
 • Delete.pngdo të shesë ose shpërndajë kompani.
 • Icon upgrade.pngdo të përmison kompanitë tuaja.
 • Manageemployees.PNGdo të ju tregojnë të dhënat tuaja punonjës.
 • e fundit Create.png do të lidhë ju për Marketplace, ku ju mund të blerë lëndën e parë, në qoftë se keni nevojë për disa për të punuar apo për të lejuar punonjësit tuaj të punës.

Pamja e Kompanive

 • Kompanit
  • Ju mund të shihni atë lloj të kompanisë
  • ju gjithashtu mund të shihni nivelin Përshtatje e kompanisë duke shikuar në yje më poshtë foto
  • Nëse ju zgjodhi, degraduar upgrade apo shpërndajë ju do të shihni simbolet e ardhshme për kompanitë tuaja. Duke cekur simbolin ju gjithashtu zgjodhi kompani që ju pëlqen për të përmirësuar apo diçka tjetër

Shënim: Vetëm ushqimi dhe kompanitë e armëve mund të përmirësohet ose të reduktohen. Puno si Menaxher

 • nëse njeriu është gri ju nuk keni punuar në këtë kompani sot dhe ju nuk do të bëjë atë duke klikuar "fillo" të prodhimin.
 • nëse njeriu është i zi ju nuk keni punuar në këtë kompani sot dhe do të punojë në të duke klikuar "fillo" prodhimin.
 • nëse njeriu është i gjelbër keni punuar tashmë në atë kompani sot. Ju mund të përdorni që nesër kompania përsëri.

Puntoret

 • Grey do të thotë që ju nuk keni ndërmend të le një punonjës punojnë aty.
 • I Zi thotë se një (apo më shumë) të punësuarit do të punojnë atje, nëse ju klikoni "filluar prodhimin"
 • Gjelbër do të thotë se keni përdorur një punonjës në këtë kompani. Ju mund të përdorni atë vend pune nesër përsëri.

Shënim: Në mënyrë që të punësojë punonjës, menaxheri i kompanisë duhet të ketë një titull Adult.

Findi

Fundfaqeja paraqet informacion në lidhje me gjërat që ju përdorni, ndërsa duke filluar prodhimin tuaj.

 • Energjia
  • këtu ju mund të shihni sasinë e energjisë që ju do të përdorni duke punuar si menaxher në kompani që ju keni zgjedhur.
  • shuma do të rifreskohet menjëherë kur ju të ndryshojë opsionet tuaja.
 • Pontoret
  • këtu ju mund të shihni se sa të punësuar ju do të përdorni kur të fillimit të prodhimit.
  • numri i dytë ju tregon sasinë e punës që ju pajisur punonjës.
  • numrat do të rifreskohet menjëherë kur ju të ndryshojë opsionet tuaja.


Shënim: Nëse numrat janë negative shuma do të merren nga jashtë ju magazine. Në qoftë se kjo është pozitive shuma do të shtohet për ruajtje tuaj.

 • Fillo Prodhimin
  • Nëse ju klikoni në këtë buton ju do të punojnë me opsionet e përmendura më lart.
  • ju do të humbasin energji dhe do të marrë produkte dhe pikë përvojë.

Shiko edhe këto


Back.gif Ktheu tek faqja My places