Zgjedhjet per Kongres

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
Politika

Sistemi i Votimit · Zgjedhjet partiake · Zgjedhjet për Kongres · Zgjedhjet për President · Lista e Presidentëve të botës · Administrimi i Shtetit

Duke filluar me zgjedhjet e Kongresit shtator 25 2012, qytetarët do të votojnë për një Palë në vend të votuar një qytetar nga një parti të veçantë.

Ndryshimet në modulin politik

 • Anëtarët e partisë do kandidat me rregullat e njëjta si tani me zgjedhjet e kongresit, por ata do të marrin pjesë në zgjedhjet në listën e partisë.
 • Presidenti partia tani do të shohin të gjithë kandidatët e mundur në një listë të vetme për të gjitha rajonet e vendit.
 • Partitë që janë në top 5 në çdo 25 të muajit në 00:00 do të jenë ato në gjendje të ketë kandidatë të Kongresit.
 • Nëse një vend humb rajonet midis 23 dhe 26 2:00 06:00, numri i vendeve të kongresit nuk do të modifikohet.
 • Një vend do të ketë një zgjedhje kongresesh në qoftë se ata kanë të paktën një rajon në çdo muaj në 23 2:00 dhe 0:00 25 dhe 26 06:00
 • Numri i anëtarëve të Kongresit është llogaritur në bazë të kësaj tabele gjendet këtu: Divizioni i anëtarëve të kongresit
 • Presidenti i partisë do të zgjedhin kandidatët më 24 të muajit në mënyrën e mëposhtme:
  • Çdo palë mund të propozojë një numër maksimal prej kandidatëve të barabartë me numrin maksimal të ulëseve Kongresit në atë vend.
  • Ngritur një listë kombëtare (në vend të një rajonal) me të gjithë kandidatëve në mënyrë të saktë presidenti dëshiron partia e tyre në Kongres. Kjo është shumë e rëndësishme sepse shans për t'u bashkuar me Kongresin është më i lartë për ato në krye të listës.
  • Nëse Presidenti i partisë nuk vendosin rendin mbi 24, kandidatet do të jetë në listën e të bazuar në sundimin "vijë të parë, së pari shërbeu".
  • Kryetari i Partisë vetëm mund të vendosë rendin e prioritetit, por ai nuk mund të zgjedhin që të ketë kandidatë më pak zyrtare sesa numri maksimal i ulëseve vendi i tij ka.

Shembull

Partia X propozon në vend të saj një listë të 10 kandidatëve në një mënyrë të veçantë:

 1. A
 2. B
 3. C
 4. D
 5. E
 6. F
 7. G
 8. H
 9. I
 10. J

Në ditën e zgjedhjeve, qytetari nuk do të shihni listën për të zgjedhur një kandidat, por ai do të jetë në situatë për të marrë një vendim më të lehtë, për të votuar për një parti.

Në qoftë se kjo parti do të marrë 50 vota nga gjithsej 100 vota, partia merr 50% të votave të përgjithshme. Si rezultat, para 5 kandidatë në këtë listë do të bashkohet me Kongresin.

Nëse pala ka pasur vetëm 4 kandidatë atëherë të gjithë do të bashkohet me Kongresin, por një vend do të mbeten të shkreta dhe vendi do të mbetet me një kongres më pak për atë muaj.

Pse ju duhet të bëhet një anëtar i Kongresit?

Kjo është një mundësi për të rritur aftësitë tuaja duke kontribuar në zhvillimin e vendit tuaj. Anëtarët e Kongresit, me ndihmën e Presidentit, të sigurojë stabilitetin politik dhe ekonomik të vendit.

Si anëtar i Kongresit që ju mund të propozojë më poshtë: sasia e monedhës kombëtare / Ari do të dhurohen nga thesari i vendit në një organizatë, ndryshimet e taksave, një pagë të re minimum, votëbesimin e presidentit (propozojë largimin me forcë të presidentit të vendit), ose ata mund të sigurojë një qytetari.

Ju gjithashtu keni fuqinë për të shprehur votën tuaj në lidhje me: mesazhin Mirë se vini në qytetarë të rinj, spital dhe blerjeve sistem mbrojtjeje, Aleancave të vendit tuaj, duke deklaruar luftë dhe propozimet paqe dhe ndalimit të tregtisë me vendet e tjera.

Çfarë ju duhet të bëni për t'u bërë anëtar i Kongresit?

Në mënyrë që të jetë një kandidat për zgjedhjet e kongresit, ju keni nevojë për të paktën 300 pikë përvojë (niveli 15) dhe ju gjithashtu duhet të bindë presidentin e partisë tuaj të miratojë propozimin tuaj për një vend të kongresit.

Procesi i votimit

Ju mund të shihni kohën e shpalljes së rezultateve zyrtare nga faqja e zgjedhjeve.

Në 00:00 (ora eRepublik) në 26 të çdo muaji, përfundon votimi për kandidatët e Kongresit. Rezultatet përfundimtare janë lëshuar 6 orë nesërmen si pjesë e Projektit Anti-mashtrimit të ndërmarra nga Admin eRepublik në ditën e 912 (20 maj 2010). Nga 0:00-06:00, ka një vonesë, gjatë të cilit rezultatet për zgjedhjet janë shfaqur si rezultate të ndërmjetme. Anëtarët e Kongresit muajin e mëparshëm të mbajnë vendet e tyre gjatë kësaj kohe, ndërsa kontrolle Admin se nuk Multi-llogaritë janë përdorur për anëtarë të zgjedhur kongresit. Shpërblime dhe alarme janë dërguar pastaj për anëtarët, nëse ata janë të zgjedhur në mënyrë legjitime, dhe rezultatet në zgjedhjet janë ndryshuar për rezultatet zyrtare.

Shënime të Rëndësishme

Nëse ju bëhet një anëtar i Kongresit, që ju të merrni 20 pikë përvoje dhe një Icon - Gold.gif 5 Ar shpërblimin goldi. Kandidatët që konkurrojnë për kongres nuk janë të lejuar të japë dorëheqjen nga partia që ata të kandiduar për gjatë ditës së zgjedhjeve, por mund të ndryshojë vendndodhjen e tyre brenda vendit. Anëtarët e zgjedhur të Kongresit gjithashtu kanë aftësinë për të ndryshuar vendbanimin e tyre pa efekt mbi statusin e tyre të kongresit, dhe ata gjithashtu mund të japë dorëheqje nga froni i tyre në Kongres. Vetëm top 5 partitë në 00:00 (e 25) do të ketë kandidatë në zgjedhjet e kongresit.


Artikulli kryesor: Divizioni i anëtarëve të kongresit

Shiko edhe kete


Menyja

Prezantimi · Rregullat · Tutoriali · Historia