Congress member/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Politică

Sistemul de votare · Alegerile din cadrul partidelor · Alegerile pentru Congres · Alegerile prezidentiale · Listele cu preşedinţii · Administrația țării

Congresul este principalul organ legislativ al naţiunilor din eRepublik, alegerea in functia de membru al congresului este unul din paşi importanţi în viaţa fiecărui politician.

Pentru a candida

Run for congress.png

Pentru a deveni un candidat, trebuie să aveţi cel puţin 300 de puncte de experienţă. Există două moduri de bază pentru a ajunge la pagina de partid în cazul în care vă puteţi pune propunerea de candidatura la congres între 16 şi 23 a a oricarei luni poţi:

 • Du-te la pagina ta de principala Partidul.

Ambele din aceste moduri vă va duce la pagina de partid în cazul în care aveţi dorinţa să candidati pentru Congres găsiţi butonu butonul Run for Congres.

 • Faceţi clic pe butonul - Run for congress button.png.
 • Citeşte declaraţia şi introduceţi un URL pentru o prezentare de ce oamenii trebuie să voteze pentru tine. Acest lucru poate fi un articol de ziar, un subiect pe forum pentru, sau un link catre pagina dvs. cetăţean wiki.
 • Faceţi clic pe Agree
 • Ecranul va reîmprospăta şi veţi primi mesajul:Trebuie aplicat să reprezinte partidul în alegerile din congres (regiunea dumneavoastră). Presedinte de partid va selecta candidaţii oficial pe 24.
 • Run pentru Congres buton vor fi înlocuite cu două butoane noi
  Congress candidate options.png
* Faceţi clic pe butonul demisioneze să demisioneze de la candidatura
* Faceţi clic pe butonul de prezentare Editare pentru a edita URL-ul pentru prezentare.


Pe 24 pe lista candidaţilor pentru Congres va fi închis şi Preşedintele Partidului vor avea capacitatea de a gestiona poziţia de membrii de pe aceste liste, în cazul în care lista are mai multi candidati, atunci este necesar pentru această regiune.

Numai candidaţii pentru cele cinci partide vor fi permise pentru a rula pentru birou.

Numărul de locuri - Congresului într-o ţară sau regiune

Pagina principală: Division of congress members

Numărul total al membrilor Congresului 'reprezentând o regiune este un minim de un an şi un maxim de 10, în funcţie de numărul de regiune e în fiecare ţară.

 • Numărul maxim de membri ai Congresului depinde de numarul de regiuni. În majoritatea cazurilor, numărul este de 40 de deputaţi (în cazul în care o ţară are între 4 şi 40 regiuni).

Ziua alegerilor

În meniul principal, după accesarea "Comunitatea" tab-ul, un buton numit "alegeri", va fi afişat pentru toţi cetăţenii. În acest fel, în timp ce vă aflaţi în Lumea Nouă va fi doar la un click distanta de a vedea ceea ce este nou în alegeri eRepublik. (Notă:. Această pagină este disponibil tot timpul pentru a vedea rezultatele alegerilor din trecut)

Când exprima alegerea dvs. în alegeri Congres, va alege un candidat din regiunea ta.

Membrii Congresului vechi îşi pierd poziţiile.

Pentru informaţii privind modul de vot a se vedea Sistemul de vot.

Atribuţiile membrilor Congresului

Congress member administration view.png

Votarea * cu privire la propunerile propus de Preşedintele.

Cele mai multe ţări au un sistem ceva mai avansat în cazul în care membrii Congresului se pot înregistra la forumuri pentru a discuta şi decide cu privire la lucruri mult mai mult decât doar stând şi vot cu privire la propunerile.

Icon taxes.gif Schimbarea taxelor
Notă: Nu poate fi mai mică de 1% și mai mare de 99% pentru Taxa de Import sau de 25% pentru TVA sau de 50% pentru Impozitul pe muncă
Icon donation.gif Lege de donație
Legea poate fi folosită pentru a se transfera bani din trezoreria țării către o organizație. În timpul celor 24h de votare banii propuși pentru donare sunt ”înghețați” și inutilizabili de către stat.
Icon wage.gif Salariul minim
Prin această lege este schimbat salariul minim pe care firmele îl pot oferi angajaților. Salariul minim nu poate fi mai mic de 0.10 RON.
Icon issue.gif Emisiune monetară
Prin această lege goldul din trezoreria țării este transformat în RON. Această lege include o taxă de 0.005 gold pe 1 RON.
Icon impeachment.png Lege de destituire a Președintelui (Impici)
Prin această lege este începută procedura de destituire a Președintului și în caz că legea este adoptată, președintele demis va fi înlocuit cu oricare candidat care s-a clasat pe locul 2 în cadrul alegerilor prezidențiale. Ca această lege să fie adoptată trebuie să aibă 66% din voturile Parlamentarilor.
Icon naturalenemy.gif Inamic Natural
Membrii Parlamentului sau Președintele Țării pot propune o țară vecină (neapărat să aibă graniță comună cu țara care a propus legea) ca Inamic Natural. Dacă legea este adoptată de Parlament o să înceapă un război gratis contra inamicului natural. Cetățenii țării care doresc să lupte împotriva inamicului național vor primi un bonut de 10% la daunele pe câmpul de luptă.


Legi care pot fi propuse de

Președinte: Mesaj cetățean nou · MPP/Pactul de protecție mutuală · Declară război · Lovitură aeriană · Tratat de pace · Embargoul comercial · Concesionarea resurselor
Congres: Donații de țară · Salariu minim · Demiterea președintelui · Emitere bani · Taxe · Acceptarea cetățeniei
Fie președinte, fie Congres: Inamic natural
Dictator: Oricare dintre legile de mai sus, cu excepția Mesaj cetățean nou și Demiterea președintelui

Alarma

Preşedintelui şi ale membrilor Congresului vor primi un mesaj privat anunţă această problemă în cazul în care:

 • Lui ţării sale declarate ca fiind inamicul natural sau
 • Lui ţării sale de trezorerie nu are suficiente fonduri pentru a sprijini în următorii 500 de cetăţeni noi.

Schimbarea de şedere

În trecut, un membru congres nu se pot deplasa în afara ei / lui ţară cu excepţia cazului în el / ea demisia. Acum, el / ea este liberă să părăsească ei / lui ţară, fără a demisiona.

Dacă locaţia unui membru congres este cucerit de o altă ţară, el / ea va fi mutat în capitala ţării originale în mod automat,indiferent de lui / ei cetăţenie.

Pentruexemplu, în cazul în care atât Adam (o Ţară Un membru al congresului) şi Bob (B-o ţară membră congres) sunt în Land C, care este ocupat de Ţara A. Când Land C este cucerit de către Ţara B, atât Adam şi Bob va fi mutat în capitala ţării A în mod automat.

Fapt interesante

Dacă lăsaţi petrecerea ta sau ţara ta, veinu pierde scaunul de congrese. Singura modalitate de a pierde, care sta este de a demisiona de la Congres.

Legături

Locuri de muncă
Locuri de muncă oficiale în joc Politică Membru al Congresului · Consilier · Guvernator · Ministru al Apărării* · Ministru al Educatiei* · Ministru al Afacerilor Externe* · Membru de partid · Președinte de partid · Președinte · Prim Ministru · Secretar general (partid) · Purtător de cuvânt · Vice președinte (partid)
*Există diferite funcții ministeriale, unele sunt oficiale, altele nu, dar toate sunt menționate la articol Ministru
Militar Comandant (UM) · Al doilea Comandant · Căpitan (UM) · Soldat · Grade militare · Grade Aircraft
Economie / Media Angajat · Manager general · Director de presă
Istoric: eRepublik Rising · eRepublik V1
Locuri de muncă create de jucători Politică Consilier · Ambasador (diplomație) · Șef de personal · Director · Director al Ambasadelor · Fondator · Justiţie · Ministru* · Rege · Liderul grupului parlamentar · Politician · Director de recrutare · Secretar general (alianţă) · Ministru al Apărării · Senator · Vorbitor · Vice președinte (țară) ·
*Există diferite funcții ministeriale, unele sunt oficiale, altele nu, dar toate sunt menționate la articol Ministru
Militar Consilier · Șef de personal · Ofițer comandant · Ofițer executiv · Ofițer · Ofițer de personal · Comandant suprem
Economie / Media Consilier · Redactor · Fondator · Designer grafic · Jurnalist