Σελίδα Επικοινωνίας

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: https://www.erepublik.com/gr/tickets


Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Η σελίδα επικοινωνίας αποτελεί τον επίσημο τρόπο για να έρθετε σε επαφή με τον τομέα υποστήριξης του eRepublik. Πιέστε το σύνδεσμο (link) “Contact” στο κάτω μέρος κάθε σελίδας στο eRepublik, για να ανοίξετε τη σελίδα επικοινωνίας.

Footer.jpg

Μπορείτε να φθάσετε σε αυτή τη φόρμα πατώντας το σύνδεσμο “Report abuse” σε άρθρα εφημερίδων, διαφημίσεις ή σε προσωπικά μηνύματα. Προς το παρόν η σελίδα διατίθεται μόνο στα αγγλικά.

Θυμηθείτε πως αν έχετε πρόβλημα με το eRepublik Wiki, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον admin ή να αφήσετε μήνυμα.

Τομέας Υποστήριξης eRepublik (eRepublik Support)

Το υλικό που αποστέλλεται στη διοίκηση του eRepublik είτε αφορά παράπονα κατάχρησης, προτάσεις ή αιτήματα για βοήθεια, ονομάζεται Ticket. Το κάθε ticket έχει έναν μοναδικό αριθμό εντοπισμού και ανατίθεται σε ένα μέλος της ομάδας, ανάλογα με το τμήμα στο οποίο απευθύνεται.

Εμφανιση των tickets μου (View My Tickets)

Viewmytickets.jpg Πιέστε αυτό το σύνδεσμο για να εμφανίσετε όλα τα απεσταλμένα tickets. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του ticket, τυχόν απαντήσεις, αλλά και να στείλετε άμεσο μήνυμα στη διοίκηση του eRepublik.

Αποστολή ticket(Submit Ticket)

Submitticket.gif Τα μηνύματα, οι προτάσεις σας και τα παράπονά σας αποστέλλονται εδώ. Περιγραφές των διαφορετικών τμημάτων μπορείτε να δείτε παρακάτω. Οι απαντήσεις σε αυτά αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε παράσχει και παράλληλα ενημερώνονται στη σελίδα “view my tickets”.

ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΗΣ (FAQ)

Κύρια άρθρα: Knowledge base
Knowledgebase.gifΕίναι παρόμοιο με το κομμάτι των συχνών ερωτήσεων στο wiki και αποτελεί μια συντμημένη έκδοση των συχνά ερωτούμενων αποριών. Θα ήταν καλό να το ελέγχετε πριν αποστείλετε κάποιο ticket.

Τμήματα Υποστήριξης (eRepublik Support)

Παρακάτω περιγράφονται οι ακόλουθες υπηρεσίες υποστήριξης. Η αποστολή ενός ticket στο κατάλληλο τμήμα θα επιταχύνει τη διαδικασίαλή επίλυσης του θέματός σας.

Αναφορά μιας δυσλειτουργίας (Report a Bug)

Θα πρέπει να αναφέρετε το συντομότερο δυνατό οποιοδήποτε τεχνικό ελάττωμα μπορεί να επηρεάσει το eRepublik. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.

Αναφορά πολλαπλών λογαριασμών (Report multiple Accounts)

Αν υποψιάζεστε ότι ένας ή περισσότεροι πολίτες κατέχουν και χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς, μπορείτε να ζητήσετε να ερευνηθεί η υπόθεση. (δείτε επίσης πολλαπλοί λογαριασμοί)

Πληρωμές(Payments)

Οποιοδήποτε μήνυμα που αφορά συναλλαγές με πραγματικά χρήματα, πρέπει να έχει αυτό το θέμα, ώστε να απαντηθεί από το αρμόδιο τμήμα.

Υπηρεσία υποστήριξης παιχνιδιού (Game Support)

Καθώς το eRepublik εξελίσσεται κάθε μέρα που περνά, ενδέχεται να επιθυμήσετε να αποστείλετε κάποιο μήνυμα με θέμα που δεν περιλαμβάνονται στα παραπάνω. Είστε ελεύθεροι να το κάνετε, καθώς έχουμε διαθέσιμο ένα ειδικό τμήμα έτοιμο να παράσχει υποστήριξη, ακόμα και σε τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.


Back.gif Επιστροφή στην σελίδα Αρχική σελίδα


Αρχές Διαχείρισης

Νόμοι · Παράρτημα Κανόνων · Πόντοι Ποινής · Έφεση · Σελίδα Επικοινωνίας