Контакт страница

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: https://www.erepublik.com/sr/tickets


Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Контакт страница је званични начин да се приступи еРепублик подршци. Кликните "Контакт" линк у дну било које странице на еРепублику да бисте отворили страну за контакт.

Footer (Српски).png

До форме за контакт такође можете доћи кликом на линкове "Пријави чланак" и "Пријави коментаре" на новинским текстовима, или кликом на дугме "Пријави" у добијеној приватној поруци. Тренутно, еРепублик Подршка је само на енглеском.

Запамтите, ако имата неки проблем са еРепублик Википедијом треба да контактирате неког од оператера или оставите поруку овде.

еРепублик Подршка

Све што на овај начин пошаљете еРепублик администрацији, без обзира да ли је у питању жалба, предлог или захтев за помоћ, назива се тикет. Сваки тикет има јединствен број преко којег се прати његов статус и додељује се одговарајућем члану тима, у зависности од његових задужења.

Прегледај своје тикете

Viewmytickets.jpg Кликните овај линк да видите своје раније тикете. Овде можете да проверите статус тикета и одговор или да пошаљете поруку администраторском тиму.

Пошаљи тикет

Submitticket.gif Своје поруке, предлоге и жалбе шаљете на овом месту. Испод се налази опис одговарајућих секција. Одговор ћете добити на достављену имејл адресу, а исти ће такође бити забележен и у одељку за преглед тикета.

База знања (ЧПП)

Main article: Knowledge base
Knowledgebase.gifСлично ЧПП одељку на Википедији, ово представља сажету верзију често постављаних питања. Увек је најбоље прво прегледати ову секцију пре слања новог тикета.

Одељења

У наставку се налази опис одељења за подршку у оквиру администраторског тима. Слање тикета одговарајућем одељењу ће убрзати решавање Вашег проблема.

Пријави грешку

Уколико приметите неку системску грешку у еРепублику која би могла да утиче на његов рад треба да је пријавите што пре. Унапред Вам се захваљујемо на сарадњи.

Пријави вишеструке налоге

Ако сумњате да један или више грађана контролише више од једног налога можете затражити да се наведени грађанин испита. (Такође погледајте вишеструке налоге)

Плаћање

Свака порука која је у вези са трансакцијама стварног новца треба да има то у наслову поруке како би на њу одговорило одговарајуће одељење.

Подршка у игри

Будући да еРепублик свакодневно еволуира вероватно ћете пожелети да нам пошаљете поруку у вези са темом о којој нисмо детаљније писали. Слободно то урадите, јер имамо посебно одељење спремно да Вам пружи подршку чак и у непредвиђеним ситуацијама у којима се можете затећи.

Интернационализација

Овде се постављају тикети у вези са вишејезичјем и географијом.


Back.gif Врати се на страницу Почетна страница


Administrativni principi

Закони · Допуне правила · Казнени поени · Жалба · Контакт страница