Country administration/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Administrarea țării este accesibilă prin Tara mea

Cetățenii obișnuiți

Acest cetățean nu este un ales official.

Dacă nu sunteți un președinte al țării sau al unui membru Congres în țara dumneavoastră, puteți vedea lista de propuneri legislative:

  • Numele și tipul de drept
  • Când a fost propus
  • Stare (acceptat, drept de vot, respins)
  • Link la detalii cu privire la fiecare dintre


Membrii Parlamentului

Pagina de administrație, cum se vede în calitate de membru al Congresului din țară
Pagina principală: Congress member/Română

Membrii Congresului din țara în cauză pot vedea în plus o opțiune de demisie din poziția sa (butonul "demisionare"), numărul de legi pe care le-a propus (maximum două pe mandat) și un buton "propune o lege". Dacă un membru al Congresului dă clic pe butonul "propune o lege", va fi afișat un meniu vertical cu lista tuturor legilor care pot fi propuse.

Președintele Țării

Pagina principală: President/Română
Pagina de administrație, cum se vede în calitate de președinte al țării
Președintele țării în cauză poate în plus să stabilească campania zilei, să numească (și să elimine) un cetățean în unul dintre titlurile politice și să propună un număr nelimitat de legi.


Dictator

Administration view - dictator.png
Pagina principală: Dictator

Dictatorii au practic toată puterea din țară. Aceștia pot să promoveze orice lege. Există doar două legi pe care dictatorii nu le pot începe: legea pentru schimbarea mesajului pentru cetățenii noi și legea pentru demiterea președintelui.

Dictatorul poate iniția orice alte legi și el / ea va fi singurul care votează în ele. 24 de ore sunt încă necesare pentru ca o lege să treacă. Această regulă de 24 de ore este păstrată pentru a menține un echilibru în joc și pentru a evita ruperea mecanicii jocului, cum ar fi legile pactului de protecție reciprocă.

În timp ce președintele și congresmanii nu își pierd poziția în mod oficial, ei sunt neputincioși atâta timp cât dictatorul guvernează țara. Congresmanii și președintele nu pot propune sau vota nici o lege sau să ofere cetățenia. Președintele pierde tot controlul în războaie, campanii etc. Pe scurt, rolurile și pozițiile lor sunt pur cosmetice.

Noi alegeri sunt organizate în mod normal, dar nu se acordă aur pentru congresmenții sau președinții aleși.

Cum sunt votate legile

Pentru fiecare proiect de lege, va exista o legătură Dezbatere pentru membrii Congresului / Președintele a specifica o zona de discutii. Vrei sa menționat anterior, membrii Congresului pot propune numai 2 legi într-un mandat, în timp ce președinții poate propune un numar nelimitat de legi. Dacă procesul legii de vot nu a fost terminat, același tip de drept nu poate fi propusă.

Perioada procesul de votare pentru fiecare lege este de 24 de ore. Excepție de la această regulă a fost adăugată la sfârșitul lunii septembrie 2010, când a fost declarată Constructii Cumpără lege specială - În aceste cazuri, președintele poate propune mai multe legi in paralel. O a doua de construcție lege cumpărare pot fi propuse în același timp, dar costă de aur să-l propună și perioada sa de vot durează timp de o oră. În cazul în care perioada de votare a doua este terminat, un alt unul special (costurile de Aur, în timp de o oră de vot) pot fi propuse.

Pentru ca o lege să treacă, majoritatea voturilor trebuie să fie în favoarea-(în caz de egalitate de voturi, legea se consideră a fi respinsă), chiar dacă numai un singur vot a fost exprimat. O excepție este legea Punerea sub acuzare Președintele, care necesită 66% în favoarea-de voturi din voturile exprimate.

Președintele poate vota, de asemenea, legile propuse. Deci, practic, președintele și membrii Congresului pot vota o singură dată pentru fiecare proiect de lege, dar legile pe care le pot propune sunt diferite.


Back.gif Înapoi la pagina My country


Politică

Sistemul de votare · Alegerile din cadrul partidelor · Alegerile pentru Congres · Alegerile prezidentiale · Listele cu preşedinţii · Administrația țării


Legi care pot fi propuse de

Președinte: Mesaj cetățean nou · MPP/Pactul de protecție mutuală · Declară război · Lovitură aeriană · Tratat de pace · Embargoul comercial · Concesionarea resurselor
Congres: Donații de țară · Salariu minim · Demiterea președintelui · Emitere bani · Taxe · Acceptarea cetățeniei
Fie președinte, fie Congres: Inamic natural
Dictator: Oricare dintre legile de mai sus, cu excepția Mesaj cetățean nou și Demiterea președintelui